Вічно живі

Вічно живі субота 24 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Чому ми повинні пам’ятати тих, хто пішов? Тому, що в судний день повстануть тільки ті, про кого пам’ятають? Молодий вчений відправляється на фронт за тиждень перед весіллям, руйнуючи райдужні плани нареченої… Вона виходить заміж за його брата піаніста, який має бронь… Армія, фронт – невиправданий обов’язок чи повинність честі? Ставлення до дружини, як лакмусовий папір порядності… Чи повинен діяч мистецтва йти на передову, бо «якщо Шостакович загинув би на фронті, нас позбавили б шедеврів»? Чи не приховується звичайна боягузтво за красивими словами про наше призначення на Землі? Чи є духовна розплата за зраду? Конфлікт батьків, з консервативними поглядами на патріотизм, та дітей з сучасними поглядами на політику… Все це у виставі «Вічно живі» за п’єсою Віктора Розова.

Виставою «Вічно живі» відкривався театр «Современник», фільм «Летять журавлі» за мотивами п’єси став класикою світового кіно. У виставі Театру на Подолі зібрані кращі акторські сили театру: Лауреати київської Пекторалі різних років – заслужений артист України Сергій Бойко, заслужена артистка України Тамара Плашенко, заслужена артистка України Алла Сергійко, Олена Свірська, Вікторія Булітко, Василь Кухарський.

Провідні майстри сцени: заслужена артистка України Лариса Плотнікова, Андрій Пархоменко, Тетяна Печенкіна, Федір Ольховський, Марія Рудковська, Ірина Грищенко.

Артисти театру, відомі глядачам за роботами на Телебаченні – Максим Максимюк, Анна Тамбова, Катерина Рубашкіна, Катерина Шенфельд, Максим Грубер, Артем Мяус, Валентина Сергєєва, Роман Халаімов, Дмитро Грицай.

Режисер-постановник:
Віталій Малахов, народний артист України, лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка
Художник-постановник:
Марія Погребняк
Художник по костюмах:
Ніна Руденко
Музичне оформлення:
Володимир Борисов
Балетмейстер:
Анжеліка Борисова
Помічник режисера:
Тетяна Антонова, Софія Людвіченко

Попереднє замовлення