Veryovka. Ukrainian folk choir

Veryovka. Ukrainian folk choir вівторок 26 вересня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Хор імені Григорія Верьовки знову звучатиме для свого слухача. Так уже повелося, що якість будь-чого чи будь-кого перевіряється часом.

Це стосується як української пісні, так і її виконання, зокрема Національним заслуженим академічним народним хором України імені Григорія Верьовки, що вже понад 70 років працює для свого слухача, і поки що немає жодного колективу, який би дорівнявся майстерністю. Українці пишаються ним!

Він об’єднав професіоналів співочої, оркестрової та хореографічної іпостасей.

Зовсім скоро цією триєдиною вибуховою сумішшю зможуть насолодитися всі, хто завітає у Freedom Event Hall — сучасний простір для мистецьких заходів, що пропонує відвідувачам слухати виконання хору, сидячи на зручних диванах із келихом вина, бокалом шампанського, кухлем пива чи будь-чим іншим до смаку. Для тих, хто цінує затишну атмосферу та естетику, власний комфорт і якісну музику, лунатиме концертна програмою під назвою «Надбання регіонів України».

Іменовано її так неспроста. Сьогодні до складу мистецької формації входить більше 150 учасників, котрі репрезентують різні куточки нашої держави.

Кожна пісня має територіальні відтінки, демонструючи загальне багатство української душі — палітри безлічі фарб. Уже зараз хор імені Григорія Верьовки пропонує репертуар, що налічує понад 1000 музичних композицій: чумацькі й козацькі пісні з танцями, історичні думи, зразки обрядової творчості, авторські програми.

Від автентичного виконання, класичних акапельних виступів, вокально-хореографічних сцен, народних дійств, музичних замальовок сучасних композиторів до надмодерних фолькопер.

Причому всі складові — своєрідний діалог між артистами та глядачами, де кожен звук і жест приносять емоційну насолоду. Варто також наголосити на традиційному українському вбранні, котре вигідно доповнює вокальну та танцювальну партії виступів. «Надбання регіонів України» відвідувачу концертної програми демонструватимуть народні й заслужені артисти, заслужені діячі мистецтв нашої держави.

За час існування хору зачаруватися душевністю нашої пісні мали змогу жителі майже всієї земної кулі. Наспівна українська мова закохує.

Тож якщо хочеться насолоди від рідного, у Freedom Event Hall на вас чекатиме красива українська пісня в компанії запальних па й інструментального звучання.


Попереднє замовлення