Клас

Вірна дружина субота 02 грудня 15:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Яскрава і іронічна комедія «Вірна дружина» була написана в 1926 році.

Дія п'єси відбувається в Англії початку 20 століття. У центрі подій – сімейна пара, яка прожила в шлюбі більше 15 років. Констанс – чарівна дама, прекрасна мати і зразкова господиня. Її чоловік, Джон – приємний джентльмен, хороший лікар, відмінний сім'янин і… коханець її кращої подруги. Про цьому зв'язку пересуджує весь Лондон, обурені родичі та найближчі знайомі радять Констанс негайно покинути чоловіка. А що ж Констанс? Вона нічого не «помічає»… Але розумна жінка ніколи не залишиться в боргу!

Комедія про принади шлюбу.

Спектакль у двох діях.

Про автора:

Визнаний класик світової літератури Вільям Сомерсет Моем (1874 — 1965) — людина вражаючою долі. Його життя було низкою захоплюючих пригод, таємниць і любовних пригод. Протягом шістдесятирічної літературної кар'єри Моем багато подорожував по екзотичним країнам Азії, бував в Океанії. Відомо, що він поєднував літературну роботу з місією агента британської розвідки і відзначався своїм неоднозначним ставленням до шлюбу.

Знаменитий автор романів «Місяць і гріш» і «Театр», ще за життя здобув світову популярність — у 30-ті роки минулого століття він був найбільш високооплачуваним письменником в світі. Моем — 21 автор роману і понад сто оповідань, десятки його п'єс широко йшли на театральних сценах Лондона і Нью-Йорка на початку минулого століття. Він був світським левом і обертався в артистичному і світському бомонді Лондона, Парижа та Нью-Йорка. Серед його друзів, яких він приймав на своїй віллі «Мореск» на французькій Рив'єрі, — Уїнстон Черчілль, Герберт Уеллс, Жан Кокто, Ноель Кауард.

Тривалість:
2 год. 30 хв.
Прем'єра:
18 березня 2016 року
Режисер-постановник:
Ігор Грінберг
Сценографія:
Олег Луньов
Художник по костюмах:
Христина Корабельникова
Музичне рішення:
заслужений діяч мистецтв України Олександр Курій
Пластичне рішення:
Антон Вахлиовский

Дійові особи та виконавці:

Констанс:
Оксана Архангельська
Джон Міддлтон:
Костянтин Костишин
Бернард Керсал:
заслужений артист Росії Петро Миронов
Місіс Калвер:
народний артистка України Лариса Хоролець, заслужена артистка України Світлана Золотько
Марі Луїза:
Тетяна Комарова, Світлана Штанько
Березня:
Олена Завгородня, Катерина Качан
Барбара:
заслужена артистка України Ірина Мельник
Мортімер Дархэм:
Сергій Петько

Попереднє замовлення