Вера Брежнева

Віра Брежнєва субота 12 листопада 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Додатковий концерт Віри Брежнєвої # НОМЕР1!

На прохання шанувальників красива й успішна співачка Віра Брежнєва виступить в Концерт-холі «Freedom» 12 листопада. Тендітна і жіночна блондинка підкорила не одне чоловіче серце, маючи безліч шанувальників і серед жіночої статі. А все завдяки своєму таланту і внутрішнім якостям.

Купити квиток можна тут >>

Навряд чи новоспечена учасниця легендарної «ВІА Гри» здогадувалася, що незабаром побудує блискучу сольну кар'єру і стане такою популярною у глядачів. На сьогоднішній момент Віра Брежнєва не тільки яскрава вокалістка, а й знаменита актриса, телеведуча і до того ж посол доброї волі ООН.

Думаємо, на цьому вона не зупиниться і порадує шанувальників новими гранями свого таланту. Адже за щоб вона не бралася, у неї все виходить.

А поки ви можете насолодитися зустріччю з артисткою на додатковому концерті # НОМЕР1. Ви почуєте улюблені хіти з альбомів «Любов врятує світ» і «Ververa». УНГ


Віра Брежнєва підготувала додатковий концерт, в якому все новинки і хіти можна буде почути наживо 12 листопада у «Freedom». Квитки на kontramarka.ua

Попереднє замовлення