Василь Попадюк

Василь Попадюк пʼятниця 19 жовтня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

«Український Паганіні» Василь Попадюк! Шоу, яке не можна пропустити!

Цей музикант без перебільшення підкорив увесь світ. Його називають українським Паганіні, а він ніяковіє. Він віртуозно грає на 15 інструментах, щорічно дає понад 150 концертів по всьому світу і скрізь збирає переаншлаги. Він грав для Софі Лорен, і вона була вражена його майстерністю. Але коли у нього запитують, як він ставиться до Ванесси Мей, відповідає, що у неї чудова фігура…

19 жовтня український музикант і його Papa Duke Band виступлять з єдиним живим концертом у Палаці «Україна». Не проґавте шанс зануритися у світ чудової музики, від якої завмирає серце і радіє душа! Про цей концерт ви будете розповідати близьким, друзям і онукам. Заздалегідь відмітьте цю дату в своєму календарі і відкладіть усі справи!

Музичні експерти визначають стиль виконання Василя Попадюка як world musiс, але уточнюють, що скрипаль давно створив свій власний стиль. Він зумів об’єднати класичну, слов’янську, фольклорну, циганську, популярну музику і джаз. До нього таким досвідом не міг похвалитися жоден музикант.

Не дарма в Іспанії Попадюка давно охрестили Живим Нервом і Маестро Скрипкою, в Америці — Золотою Скрипкою, а в Канаді, де він переміг у півфіналі конкурсу СВS Great Canadian Music Dream, — сучасним Паганіні. Їм захоплюється і пишається українська діаспора Американського континенту, називаючи його «ще одним феноменом, який прославляє Україну».

У 90-х український скрипаль емігрував до Канади, але часто буває на батьківщині. Його часто запрошують на заходи, де він співпрацює зі знаменитостями. За визнанням Попадюка, у Канаді він залишається українцем і не уявляє себе ніяк інакше. «Я народився у Львові, виріс у Києві, але вже 20 років живу в Канаді і розмовляю українською там більше, ніж у Києві. У Торонто живе 300 тисяч українців»,- пояснює музикант.

На питання, у якій точці світу його музику сприймають найкраще, скрипаль відповідає: «На щастя, різниці немає. Нашу музику навіть діти люблять. Це дуже приємно. У нас немає „вікового цензу“. На наших концертах можна побачити дітей, молодь та людей похилого віку».

Секретом своєї віртуозності Василь Попадюк вважає нерви і характер. «У музиці важливіше не техніка, а душа. Майстерності можна досягти багатогодинними заняттями. Донести емоції до глядача набагато цінніше. Як казав Бетховен, «якщо граєш від серця, воно до серця і прийде».

Концерт неперевершеного українського маестро Василя Попадюка відбудеться 19 жовтня у Палаці «Україна».

Не пропустіть!


Попереднє замовлення