Ювілейний концерт Анатолія Матвійчука «На полустанку любові»

Юбилейный концерт Анатолия Матвийчука «На полустанку любові» четвер 20 вересня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Творчість Анатолія Матвійчука давно вже стала надбанням сучасної української культури. Співак, поет, композитор, він написав за десятки років близько 500 пісень для себе і для своїх колег артистів.

1996 року у Анатолія Матвійчука вперше виникла ідея проведення театралізованої шоу-програми, яка б повністю складалася з його пісень, віршів і авторського художнього сценарію.

Незабаром з’явилася і назва — «Полустанок Любові». Символічне місце, невеличка залізнична станція, котрої немає на жодній карті, і яка існує лише в нашій свідомості, як найкраще місце на землі, де живуть наші спогади і мрії, думки і надії. І взявши квиток на концерт, ви немов би берете квиток на поїзд, що привозить вас у це омріяне місце, наповнене піснями і віршами однієї людини.

Час від часу тут, на «Полустанку Любові» збираються колеги Анатолія Матвійчука — співаки, поети, композитори, які виконують його твори.

Так склалося, що творча співдружність єднає митця з великим колом його колег, а його пісні в їхньому репертуарі стали символічними і знаковими. Варто згадати хоча б «Кленову баладу» Оксани Білозір чи «Красиву жінку незаміжню» Алли Кудлай, «Мелодія для двох сердець» Світлани та Віталія Білоножків або пісню «Моя рідня» квартету «Гетьман». А ще є чимало яскравих і неповторних пісень Матвійчука, які виконують його колеги, заслужені і народні артисти України Алла Попова, Жанна Боднарук, Віктор Павлік, Ігор Юрковський, гурт «Аква віта» та багато інших. А ще додайте сюди твори у виконанні самого Анатолія — «Два птахи», «Сивий музикант», «Зніми фотограф нас», «А вогонь горить», «У нас сьогодні свято», «НЛО», які і сьогодні на слуху у багатьох! Спеціально для нинішнього, ювілейного «Полустанку Любові» Анатолій Матвійчук і його колеги-артисти підготували кілька цікавих прем’єр, які вперше прозвучать в Палаці «Україна».

А ще в ролі веселого і енергійно начальника «Полустанку Любові» ви побачите і почуєте чудового Анатолія Гнатюка, народного артиста України.

Режисерами «Полустанку любові» в різні часи були Ігор Талалаєвський і Василь Вовкун, Любов Матвійчук і Світлана Деркач.

Нинішнє дійство обіцяє бути насиченим і яскравим — на ньому також виступатимуть спеціальні гості із Чехії, Ізраїлю та США, які мають в репертуарі твори Маестро.

Щиро запрошуємо вас на «Полустанок Любові» Анатолія Матвійчука, де панує творчість і хороший піднесений настрій.


Попереднє замовлення