Ukrainian Dance Theatre - UDT «Автор. Епізоди»

Ukrainian Dance Theatre - UDT «Автор. Епізоди» неділя 17 лютого 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Ukrainian Dance Theatre — UDT було засновано як незалежну ініціативу відомої танцівниці і хореографа Анни Герус. Філософією цього танцювального театру є відкритість для колабораційних проектів з різними хореографами та професійними танцівниками, сплетіння жанрів і стилів. На сцені UDT виступають як в пуантах, так і босоніж.

В репертуарі театру вже є чотири вистави, І попереду велика кількість нових постановок, що покликані розкривати сутність сучасного танцю для української аудиторії, підвищувати толерантність до сучасних форм вираження, а також стимулювати розвиток професійного середовища.

«Автор»

Сучасний балет на 1 дію на музику Cygni Vox, Йогана Йоганссона, The Caretaker, Зої Кітінг, Шарля Трене, Джулії Кент, Exist Strategy.

Прем’єра — 3 березня 2018

Письменник, після довгих років мовчання, знову береться до роботи, щоби розповісти приховану історію зі свого минулого. Але ідея настільки захоплює його, що весь процес творчості, та навіть саме життя виходять з-під контролю.

Балет «Автор» — це роздуми про те, що може примусити творця знищити свою працю. Як залишитися вірним собі та не поступитись руйнівній уяві? Хореограф Анна Герус підсилює враження ілюзорності, розгортаючи сюжет в епоху 20-х років. І так само, як її головний герой, розповідає автобіографічну історію мовою танцю.

«Епізоди»

Серія міні-вистав від молодих хореографів, які працюють у різних напрямках сучасного танцю.

Різні жанри, стилі виконання, різний ступінь досвіду авторів і виконавців, різні підходи та музичне оформлення не залишать байдужими навіть самих спокушених критиків.


Попереднє замовлення