Tequilajazzz

Tequilajazzz - купити квитки на концерт в Києві

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Віртуози експериментального року

Київські фанати альтернативного року, готуйтеся! Відомий колектив Tequilajazzz зі славного міста Санкт-Петербург знову буде запалювати на київській сцені в клубі Sentrum. Не пропустіть культову рок-подію — купити квитки на Tequilajazzz можна на нашому сайті.

Вперше музиканти заявили про себе в далекому 1993 році. Альбом «Целулоїд» увірвався в тодішній музичний світ та зробив переворот в країнах пострадянського простору. Своєю творчістю колектив значно прискорив просування андегранудного альт-року в маси. Такого ніхто не робив і цей крок був досить ризикований для хлопців. В результаті їх оцінили і учасники групи стали бажаними гостями музичних фестивалів, як у Росії, так і закордоном. І хоч в 2010 фанатів чекало потрясіння від новини про розпад гурту, але все ж «текіловці» передумали і вирішили далі радувати фанатів якісною музикою.

Tequilajazzz - купити квитки на концерт у Києві

22 жовтня у кожного є можливість почути Tequilajazzz в живу і перейнятися нестримним драйвом їх музика. Фанати знову можуть почути улюблені композиції, такі як «Зимове сонце», «Мільйони повільних лілій», «Крім зірок», «Нерви», «Тіні минулого літа», а також оцінити нові хіти групи.

Не хочете пропустити концерт улюбленого виконавця — слідкуйте за оновленнями нашої афіші.


Попереднє замовлення