Світові зірки Аргентинського Танго

Світові зірки Аргентинського Танго понеділок 27 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Всім шанувальникам мистецтва присвячується!

27 листопада 2017 року о 19–00 на сцені Київського національного академічного театру оперети за підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні до 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між країнами відбудеться концерт СВІТОВИХ ЗІРОК аргентинського танго за участю однієї з найвідоміших пар, танцюристів і викладачів світового класу — засновникам Tango Rouge Company, постановниками самого видовищного танго-шоу «Noches de Buenos Aires», світовим зіркам — Нері Піліу (Neri Piliu) і Шаніни Кіньонес (Yanina Quinones) — Аргентина та Чемпіонів світу Solange Acosta і Max Van De Voorde (Аргентина) в супроводі італійського танго-оркестру «Tango Spleen Orquesta».

Solange Acosta і Max Van De Voorde неймовірна, молода, харезматична пара, якої, під час виступу у фіналі Чемпіонату світу зал та судді аплодували стоячі та заслужено віддали найвищий титул — Чемпіони світу з Аргентинського танго.

Тільки у Києві 27 листопада 2017 у Вас є можливість побачити вибухове шоу кращих з найкращих пар Аргентинського танго. Це будуть не змагання, це буде справжнє свято від творців мистецтва кохання, пристрасті та елегантності. Глядачів чекатиме танго, насичене пристрастю та легкою романтичною ніжністю. Віртуозне танцювання від тих, хто починав з самих джерел та вчився у засновників Аргентинського танго.

Акомпанувати цим блискучим танцюристам буде не менш відомий в світі танго, італійський оркестр «Tango Spleen» під керівництвом Мар’яно Сперанза (Аргентина). Вас порадують насиченим живим звуком, музикою і вокалом, проникаючими в Ваші серця. Ви побачите, що танго буває різне: яскраве і чуттєве, ніжне і сентиментальне, легке і грайливе. Блискучу майстерність танцюристів і прекрасна, повна любові музика танго нікого не залишать байдужими.

Живий звук, живі емоції, живе танго!

Тільки 27 листопада 2017 у Києві — танго вищої проби! Майстри своєї справи подарують всіх гостям найтепліші і святкові ноти аргентинського танго!!!


Попереднє замовлення