СуперMAN, СуперLOVE, СуперSEX

СуперMAN, СуперLOVE, СуперSEX четвер 28 грудня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

«M&S Entertainment» Germany. Театр пригод і фантастики «Каскадер» представляють «СуперMAN, СуперLOVE, СуперЅЕХ»

Комедія, легка, як французьке безе, чуттєва, як щирий комплімент, пристрасна, як справжня любов.

Запаморочливо смішний романтична комедія «СуперMAN, суперLOVE, суперЅЕХ» — справжній подарунок усім, хто цінує яскраве шоу, іскрометний гумор, якісну акторську гру. У ній є все: неабиякі пристрасті, ніжні відносини, ревнощі і зради. А також мафіозні розбирання, сімейні бійки, заплутані інтриги, зустрічі давніх коханих і старих ворогів.

А почалося все з того, що від Жоржа Бошана, власника маленького провінційного готелю пішла дружина. Це неприємне подія поклала початок низці неймовірних, іноді парадоксальних і просто сміховинних подій, які нікого не залишать байдужим.

Дотепні діалоги, щирі почуття, душевні пісні, номери кабаре з елементами «травесті-шоу», віртуозна акторська гра створюють атмосферу веселого святкового божевілля і змушують повірити в те, що з будь-якої ситуації завжди знайдеться вихід, а життя — прекрасне і дивовижне! Головне — нічого не боятися і, незважаючи ні на що, залишатися собою.

У головній ролі зірка кіно і телебачення Георгій Поволоцький, відомий глядачам за таким популярним проектів: «Перед обличчям злочину», Im Angesicht des Verbrechens (Австрія, Німеччина) реж. Домінік Граф, «Нюхач», «Мажор», «Син за батька», «Пізніше каяття», «Громадянин ніхто», «Пастка», «Пограбування по жіночий», «Слуга народу», «Як гартувався стайл», «Код Костянтина»

У головних ролях:
Георгій Поволоцький
Василина Шевцова
Станіслав Волотовський
Дмитро Шевцов
Наталія Кучера
Петро Хіміч
Продюсер:
Igor Misliviy
Режисер-постановник:
Влада Кохановська
Хореограф-постановник:
Станіслав Волотовський
Постановник трюків:
Ігор Мисливий

Попереднє замовлення