Стійкий олов"яний солдатик

Стійкий олов'яний солдатик пʼятниця 21 вересня 14:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

«Я хочу своєю музикою прищепити найпростіші, однак найважливіші істини: будь людяним, не зрадь, не відбери останнє, слабкого образити — гріх», — вважає заслужений діяч мистецтв Росії Сергій Петрович Баневич — композитор якого називають «лицарем дитинства», адже основний напрям його творчості — музика для дітей.

У репертуарі нашого театру три твори композитора — опера «Історія Кая та Герди», мюзикл «Дванадцять місяців» та музична казка-феєрія «Стійкий олов’яний солдатик».

«Стійкий олов’яний солдатик» був створений С.Баневичем у 1984 році у співдружності із лібретистом — відомим актором, заслуженим артистом Росії Миколою Денисовим за мотивами кількох казок Ганса Крістіана Андерсена. Вперше музична казка була поставлена у Ленінградському театрі «Балтийский Дом» у 1985 році, де витримала понад 400 вистав.

Так про що ж наша історія? Хоча кожен із вас, напевно, знає її, однак кінець нашої казки щасливий.

А чи знаєте ви, про що мріють ваші іграшки, коли ви, їх маленькі господарі, засинаєте? Так само, як і люди, вони цінують любов та ніжність, доброту та вірність. Так, так! Іграшки живуть своїм життям, і, виявляється, що їх проблеми дуже подібні до наших, людських! Адже, говорять, що найпрекрасніша казка — це історія людської душі.

Отож, ви чуєте стукіт лялькових сердець?

Вистава для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку.

Прем’єра вистави у Київському муніципальному театрі опери і балету для дітей та юнацтва відбулася 13 вересня 2009

Тривалість вистави — 1 год. 45 хв.


Попереднє замовлення