Спящая Красавица

Спляча красуня неділя 15 жовтня 12:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Знайомство дитини з творами мистецтва є захоплюючим пригодою, яке справляє на нього надзвичайне враження. Проект "Казки з Оркестром" позбавляє від необхідності шукати те що могло б сподобатися дитині і потренувати його уяву. Ми прекрасно знаємо, що діти полюбляють розглядати яскраві картинки і що в цей час у їх свідомості народжуються дивовижні художні образи. Тому, щоб зробити враження яскравіше, музиканти, актори і художники об'єднали свої зусилля!

Чарівну казку "Спляча красуня" розповість відома акторка й популярна телеведуча – Лілія Ребрик під акомпанемент музичних творів великого П. І. Чайковського у виконанні Національного ансамблю «Київська Камерата». Художнім доповненням музично-літературного виступу стане барвиста водна анімація у виконанні Ангеліни Золотий і зачаровує пісочне шоу у виконанні Андрія Пісочного! Вперше на великій сцені ці два мистецтва зіллються на одному крані!

Унікальна техніка Ебру — це древнє мистецтво живопису по воді. Мозаїка танцюючих фарб — це світ дитячих фантазій, втілений в реальність. Малюнки піском додадуть чітких силуетів і динаміку. Яскрава палітра кольору і зачаровують водно-пісочний візерунки перетворяться на казкових героїв. На очах у глядачів оживуть справжні музичні картини у Співтворчості з водою і піском! Хіба можна провести час з дитиною краще і з більшою користю? Пориньте в чарівний світ музики, казок, піску і води!

Читає:
Лілія Ребрик
Диригент:
Олег Маринченко
Водна живопис:
Ангеліна Золота
Пісочне шоу:
Андрій Пісочний

Попереднє замовлення