SL i-League StarSeries CS:GO

StarLadder CS: GO купити квитки в Києві з доставкою

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

StarLadder i-League StarSeries CS: GO S3

Гарячийкібер-чемпіонатчекаєжителівігостейКиєвацієївесни! З 4 по 9 квітня в стінах Палацу "Україна" пройде LAN-фінал міжнародного турніру CS: GO. Серед учасників - 16 команд найдосвідченіших гравців в Counter-Strike: Global Offensive, 8 переможців кваліфікації і 8 за прямим інвайт. Груповий етап пройде з 4 по 6 квітня в закритому форматі, а вже з 7 по 9-е киянам представиться можливість наживо спостерігати за турніром на великій сцені. Якщо ви справжній фанат кіберспорту, рекомендуємо поквапитися - квитки на SL i-League StarSeries CS: GO вже в продажу на нашому сайті.

Найбільша подія в світовому киберспорті

У цьому році Україна стає ареною для нових видовищних змагань. Фінал третього сезону світового турніру в CS: GO, який пройде в цьому році в Києві, вже створив небувалий ажіотаж серед любителів комп'ютерних ігор по всій країні. У ньому буде розіграний призовий фонд у розмірі $ 300.000.

Запрошені учасники StarSeries S3:

Natus Vincere

Astralis

North

Ninjas In Pyjamas

FaZe

Gambit

SK-Gaming

Уже доступні квитки на окремі дні турніру, а також абонемент на всі ігри. Купити квитки на Starseries CS: GO можна онлайн вже зараз за допомогою нашого сайту. Будьте в курсі нових подій в українському і світовому киберспорті з афішею esport.in.ua.

© utv


Попереднє замовлення