23.02.2017 Шахтер-Сельта

Футбол: Шахтар - Сельта 2017, купити квитки на матч четвер 23 лютого 22:05

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Ліга Європи УЄФА 2017: матч Шахтар - Сельта

Цієї зими мешканці та гості Харкова зможуть спостерігати ключова подія світового футболу - українські спортсмени проведуть матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи з командою Іспанії. Вирішальна гра відбудеться на стадіоні "Металіст", який вже був схвалений комісією УЄФА, 23 лютого. У груповому раунді "Шахтар", одна з найсильніших футбольних команд України, успішно вийшов переможцем з усіх шести матчів, в сумі набравши 18 очок. Але навіть самим видатним спортсменам необхідна підтримка - поспішайте придбати квитки на Шахтар - Сельта, щоб разом з усією країною вболівати за українську команду!

Вже в кінці січня розпочнеться продаж квитків, який буде розділено на два етапи.

1-й етап (31.01 - 05.02) пріоритетний:

-       в касах спортивного комплексу "Металіст" (тільки для зареєстрованих фанів, які відвідали гри "Шахтаря" проти "Карпат" і "Динамо" в Харкові сезону 2016/17 - кожен з них отримає на свій номер СМС, в якому буде вказано спеціальний код);

-       на офіційному сайті shakhtar.com в режимі онлайн (для фанатів, що вже купували пропускні на ігри "Шахтаря" за допомогою оф. сайту клубу);

-       за допомогою сайту-партнера esport.in.ua (цінителям футболу, що купували пропускні на матчі з "Карпатами" і "Динамо" через наш сервіс).

2-й етап (06.02 - 23.02) вільний:

-       в касах спортивного комплексу «Металіст»;

-       онлайн на shakhtar.com і esport.in.ua;

-       в роздрібній торговельній мережі Харкова.

Увага! Один уболівальник може придбати не більше 4-х квитків за умови пред'явлення посвідчення особи.

Події світового футболу в Харкові

ОСК "Металіст" - арена міжнародного формату, вже брала безліч іноземних гостей під час чемпіонату Європи з футболу в 2012-му році. Тепер йому належить знову стати майданчиком для європейських змагань - саме тут донецький "Шахтар" зійдеться у двобої з "Сельтою" з Віо. Наші суперники вже тричі брали участь у фіналі кубка Іспанії і один раз вийшли переможцями з UEFA Intertoto Cup. Але коли мова йде про команду "Шахтар" квитки на матчі розходяться з каси вмить - спортсмени цього клубу славляться видовищністю і технічністю своєї гри. Не пропустіть це грандіозне змагання - приходьте, щоб підтримати наших футболістів на шляху до нових перемог!

Залишайтеся з нашою афішею, щоб дізнатися розклад наступних міжнародних матчів в Україні.

© utv


Рекомендуємо


Попереднє замовлення