«РЕВИЗОР»

«Ревізор» понеділок 28 серпня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Комедія про авантюристів і шахраїв, хоча і написана півтора століття тому, залишається гранично сучасної. За ширмою класичного сюжету ховаються всі ознаки нашого часу: хабарництво, самоуправство, беззаконня. І хоча весь спектакль глядач сміється, надриваючи живіт, у фіналі його чекає одкровення. Виявляється, сміх-то, крізь сльози.

«Ревізор» – спектакль, який повний гоголівських дьяволических жартів і комічних ситуацій. Злегка актуалізований матеріал у виставі заслуженого діяча мистецтв України В'ячеслава Жылы, звучить по-новому хльостко і енергійно. Впізнавані характери, недвозначні натяки, – правду у постановці тісно перемішують з жартом.

І, звичайно ж, на сцені «Ревізора» улюблені артисти – Ліля Ребрик, Олексій Вертинський, Ксенія Вертинська, Володимир Горянський, Олександр Папуша, Валерій Шалига, Володимир Ращук, Андрій Кронглевский, Віталій Ажнов, Петро Русаненко, Володимир Захарченко.

Роль городничого в сучасній постановці виконає талановитий бізнесмен Олександр Меламуд, а шахрая – Хлестакова зіграє молодий артист Олександр Жила.

Жанр:
комедія в двох діях
Режисер–постановник:
заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Жыла
Композитор:
Юрій Дзвонар
Художник-постановник:
Марія Крутоголова
Художник по костюмах:
Любава Сокіл
Художник взуття:
Олександр Гнатковський
Продюсер:
Слава Жыла

Попереднє замовлення