Привітання Миколая

Привітання Миколая неділя 16 грудня 11:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Святий Миколай, або Микола Чудотворець вважається покровителем дітей. Цей добрий чарівник в ніч з 18 на 19 грудня, приходить в будинок, де є діти, і нагороджує їх за хорошу поведінку в році, що минає, тому всі діти кожного року дуже чекаю цю зустріч. Але до нас він прийде трошки раніше для того, щоб привітати всіх!

16 грудня в Центрі культури та мистецтв вас будуть зустрічати Миколай зі своїми помічниками з казки, які перед початком вистави будуть вітати всіх дітей та батьків зі святом. Вони з дітками поводять хороводи, розкажуть віршики, поспівають пісні та сфотографуться зі всіми бажаючими. А далі, Миколай запросить всіх до зали — там на вас чекатиме подарунок від Миколая — вистава за мотивами народної казки «Царівна-жаба». П’єса Ганни Цибань, пісні Евгена Кулакова, фінальна пісня на музику Г. Гладкова.

Залучаючи дітей до співтворчості, актори розігрують відомий сюжет про царських синів, які за допомогою сагайдаків і стріл подружжя собі шукали. У старших синів — дружини, як дружини, а у молодшого — жаба. Та виявилося — пощастило найменшому, але за щастя своє поборотися треба.

Весела, жвава і дуже добра казка. Адже навіть Баба Яга і Кощій у ній не страшні, а «гламурні», ще й душевно співають.

На юних глядачів чекають веселі ігри і подорож у світ анімації. За допомогою новітніх проекційних технологій діти потраплять у казкову країну ілюзій і чарівних перетворень.

Тривалість вистави — 50 хв. Привітання Миколая за 30 хвилин до початку вистав. Чекаємо на вас!

Вистава українською мовою.

Дітям до 5 років безкоштовно, але з дорослим, у якого має бути квиток на виставу.


Попереднє замовлення