Подпольный Стендап XL

Підпільний Стендап XL неділя 24 вересня 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Пані та панове, леді та джентльмени, маємо честь запросити Вас на унікальну подію — Підпільний Стендап: XL! Це неймовірне дійство, яке точно тобі сподобається! Чому? Тому, що це — найбільша подія України у жанрі стендап комедії, розмах якого вражає.

Вже 24 вересня в Concert Club Bel’Etage — перший великий концерт осені! Ми чекаємо саме на тебе і всіх повнолітніх членів твоєї сім'ї, щоб гарненько посміятися! Крім самого смішного і сміливого матеріалу від кращих коміків Києва і не тільки, ти станеш свідком цієї комедійної імпровізації, коли комік складає жарти «тут і зараз», на теми, які вибереш ти! А нотки ексклюзивності цього вечора додасть жива музика!

Це справжній подарунок для цінителів нової української комедії. Це прекрасний початок для тих, хто ще не знайомий з стендапом. Та це просто шикарний вечір, який продовжить твоє життя сміхом, в самому центрі Києва і ти просто не можеш його пропустити!

Хто ці хлопці? Це найзухваліші стендап коміки міста Києва:

  • Святий Загайкевич — фіналіст Стендап-Шоу на Новому Каналі;
  • Антон Тимошенко — двічі переможець шоу «Розсміши Коміка»;
  • Єгор Романенко — найцинічніший стендап-комік, не переможець шоу «Розсміши Коміка»;
  • Настя Дерская — переможниця шоу «Розсміши Коміка», а також фестивалю Internatoinal StandUp Comedy Week in KIEV;
  • Андрій Досвідчений — самий андерграундний і ексклюзивний комедіант, якого ви зможете почути тільки у нас, учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших підпільних стендап вечірок;
  • Василь Байдак — півфіналіст другого сезону Ліги Сміху у складі Инародного театру абсурду Горобчик. Переможець другого незалежного всеукраїнського Stand-Up фестивалю;
  • Андрій Щегель — самий лисий і скандальний комедіант, який клав на всі нагороди і номінації. Але тим не менш, переможець фестивалю «Інді. Коміки 2016».

В іншому, все як завжди на підпільному: кожен може стати частиною виступу і таке інше…

Ми розповіли вам ще щось, але це «Підпільний Стендап».

Все під грифом «секретно».

Приходь і стань свідком чогось справді унікального.

Але пам'ятай — колишнім ти вже не будеш!


Попереднє замовлення