"Переміщення" сучасний балет з елементами хіп-хопу

"Переміщення" сучасний балет з елементами хіп-хопу понеділок 24 квітня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

«ПЕРЕМІЩЕННЯ I Motion»

Режисер Браїм Бушелагем

Сцена — чистий аркуш. Квадрат 8 на 8 метрів. Як порожній екран, на якому змінюються кадри з фільму. Простір танцю, місце для креативу та хореографії, де 13 виконавців напишуть свою власну історію, яка не залишить осторонь нікого з глядачів.

Граючи виставу у межах цього квадрату та поза ним, надихаючись переходами між відео і танцем, Браїм працює над створенням ігрового простору, поєднуючи енергію брейк-дансу та властивої йому ліричності. Таким чином, іде процес творення безпосередньо під час гри.

Сюжетна лінія цієї вистави базується на принципах кінематографічного монтажу та використанні цифрових технологій, а створенні образі, що розкривають танець хіп-хоп світові через незвичні для нього медіа.

За одну годину актори створять свій «власний фільм» і покажуть його глядачам використовуючи сучасні технології та, звісно, свою майстерність.

Тривалість: 1 година

Хореографія: Браїм Бушелагем

Виконавці: Yudin Anton (Bboy Kinder), Kurlov Mykhaylo (Bboy Minik), Denis Semenykhin (Bboy Gimnast), Bulka Taras (Bboy Bulka), Pavlenko Kateryna (Bgirl Kate), Prokopenko Serhii (Bboy Uzeerrock), Siktoria Le (Bgirl Kim), Oleksy Bulgakov (Bboy Robin), Hlib Dotsenko (Bboy Gleb), Andrii Kurnosov (Bboy Intact), Ramin Akhundov (Bboy Ramin), Denys Lukashuk (Bboy Den) et Brahim Bouchelaghem (Bboy Brams)

Асистент: Олексій Булгаков

Музика:

Освітлення: Philippe Chambion

Продакшн: Compagnie Zahrbat

Ко-продакшн: Французький інститут в Україні, Київський національний академічний театр оперети

За підтримки Єврорегіональної метрополії м. Ліль та Французького інституту м. Париж, міста Рубе, регіону Haut de France та Депертаменту культури Нор-Па-де-Кале Пакарді

Мероприятие Navigation


Попереднє замовлення