ПАЛАТА БИЗНЕС-КЛАССА

Палата бізнес-класу четвер 01 червня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Пропонуємо самий потужний антидепресант сезону — квиток на нову комедію-фарс «Палата бізнес-класу» від драматурга Олександра Коровкіна, автора сценарію до популярних телесеріалів «Марш Турецького», «Бідна Настя» та інших. Дві години заразливого сміху і повне задоволення від торжества справедливості — цього так не вистачає нам в повсякденному житті! Не пийте таблетки, купуйте квитки на виставу!

Блискуча гра зірок сатиричного жанру, несподівані повороти сюжету і досить реалістичні персонажі роблять похід на виставу відмінним подарунком для всіх категорій глядачів.

Обставини зіштовхують у лікарняній палаті пропаленого комерсанта після пікантною операції та заслуженого артиста-пенсіонера. Бізнесмен не може змиритися з вимушеною ізоляцією напередодні великої угоди, і проверне її незважаючи на всі перешкоди. Успішно сховає коханку від дружини в ліжку сусіда, виштовхне чоловіка коханки з вікна, зробить ще багато божевільних вчинків і буде витончено брехати наліво і направо! В результаті — повний хеппі-енд і переосмислення справжніх цінностей усіма героями дійства!

Комедія за п'єсою Олександра Коровкіна.

Тривалість:
2 год. 15 хв.
Вікова категорія:
16+
Режисер-постановник:
Семен Стругачев
Режисер:
Тетяна Вдовиченко
Актори:
Семен Стругачев
Тетяна Васильєва
Георгій Мартиросян
Світлана Пермякова
Віра Бенескриптова
Дмитро Аверін

Попереднє замовлення