Новорічні пригоди ліндзяго на планеті принцес!

Новорічні пригоди ліндзяго на планеті принцес! неділя 06 січня 13:30

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

В залі ряди з 3 по 12 будуть розташовані на спеціальних конструкціях для комфортного перегляду казки (кожні 2 ряда на 20 см вище, ніж попередні — це ряди 3,5,7,9,11). Окремо перші 2 ряди будуть розташовані перед сценою!

Чекаємо на вас з гарним настроєм та фотоапаратами!

НОВОРІЧНА КАЗКА «Новорічні пригоди ліндзяго на планеті принцес!»

Інтерактивна музична вистава великих ростових ляльок — популярних мульт-персонажів.

Розсердившись на своє оточення, пташка Ред, відправляється на пошуки відокремленого місця, але навіть на безлюдній планеті він не знаходить спокою. Він знайомиться з принцесою тролів Трояндочкою, поні Пінкі Пай, які беруть участь в конкурсі на звання Принцеси планети Доміно, проведеному феєю Вінкс — Блум. Але.принцесам загрожує небезпека!!! Від монстра Серпентина принцес рятують Ліндзяго!

В ході програми глядачі беруть найактивнішу участь. Вони не тільки поринуть у фантастичний світ безлюдної планети, але зможуть безпосередньо брати участь у звільненні принцес. Ліндзяги навчать хлопців своєму бойовому мистецтву. У дівчат буде можливість пройти навчання в школі принцес. В ігровій, веселій формі хлопцям нагадають правила хорошого тону. Також, наш маленький глядач в доступній для його сприйняття формі отримає необхідну інформацію про можливі небезпеки, про шляхи їх подолання та необхідності певних дій, що б уникнути надзвичайних подій.

Хлопцям нагадають про правила поведінки на дорозі і правила протипожежної безпеки. Навчання пройде весело, захоплююче, невимушено, в активно- ігровій формі. Теоретичний матеріал, поданий таким чином, засвоюється дитиною швидко і грунтовно. Незважаючи на серйозність порушених проблем, ми постаралися піти від обумовленої повчальності, використовуючи гумор, ігри, вікторини, танцювальні батли і музичну наповненість.

Сучасне художнє оформлення вистави, якісні та гарні костюми персонажів казки, професійно розроблені світлова та звукова партитури забезпечують єдність художнього рішення, цікавого світлового малюнка і сучасного звучання.

Тривалість вистави — 1 година 5 хвилин.
Дітям до 5 років вхід безкоштовно з дорослим, у якого має бути квиточок!
Вистава йде без антракту.
Використовуються «hi-end» фонограми.
Вистава йде російською мовою
Режисер — постановник Світлана Тарасенко

Дійові особи та виконавці:

  • пташка РЕД, Серпентин Буйнов Ігор
  • Принцеса Пінкі Пай, Лідзяго Джей Зубкова Олена
  • фея Блум, принцеса Розочка Латко Людмила
  • Ліндзяго Кай Фітчун Олександр
  • Художник по світлу — Петро Губенко
  • Звукооператор — Сухарєв Сергій
  • Виконавчий директор Юрій Рязанов

Продюсери проекту: Ігор Рязанов, Юрій Сіданченко

Всі авторські права на тексти, музику, постановку, оформлення і прокат шоу-вистави належать Рязанову Ігорю Михайловичу


Попереднє замовлення