5'NIZZA

5'NIZZA субота 10 червня 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

24 березня в клубі Stereo plaza відбудеться презентація альбому КУ! Легендарний дует після 10-річної паузи представить свій третій альбом!

«2 альбоми - це несерйозно» - каже Сергій Бабкін. І він має рацію. Популярність прийшла до 5`NIZZA задовго до того, як у нас з'явилися iTunes і аудіозаписи ВКонтакте. Популярність групі принесли спонтанні виступи на КаZантип, а дебютний альбом розійшовся по країні на піратських болванках ще до офіційного релізу. Ці пісні давно існують окремо від авторів - у виконанні вуличних музикантів, у дворах будинків під засмучену гітару, в свідомості цілих поколінь. Чесність і синергія хлопців ніколи не перестане вражати не тільки публіку, а й самих музикантів.

«КУ - привітне вітання після довгої відсутності. Ми дбайливо зберігаємо ту складову, за яку нас одного разу так сильно полюбили, і намагаємося привносити нове дихання нашій музичній структурі. Дуже багато що змінилося і з'явилося в музичному світі. Ми все це чуємо, бачимо і пропускаємо через себе. Цей альбом - своєрідний сплеск, якийсь клубок вражень емоційних потрясінь, переосмислених поглядів на світ і життя в цілому, «. С.Б.

Реліз альбому КУ запланований на лютий 2017 року. 5'NIZZA завжди була і продовжує бути феноменом, розбиває всі можливі рамки. Єднання і дурощі цих музикантів народжують геніальність в чесності і простоті, які так цінні в сучасному світі.

«Наш 3-й альбом-повернення на дитячий майданчик дорослим. Вражаюча синергія двох різних стихій перетворилася у щось третє - те, що найкраще можна описати містким словом КУ! »- А.З.

24 березня. Stereo plaza. 20:00


Попереднє замовлення