Мюзикл «Снежная королева»

Мюзикл «Снігова королева» четвер 04 січня 11:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

В рамках гастрольного туру Відень, Берлін, Гамбург, Ганновер, Бремен, Дюссельдорф, Франкфурт-на Майні, Мюнхена, Вюрцбург, Heilbronn, Ной-Ульм, Лімбург, Бюнде, Київ.

M&S Entertainment UG Germany і Театр пригод і фантастики «КАСКАДЕР» представляють чарівний Новорічний мюзикл «Снігова королева. Сила гарячого серця»

Справжній новорічний подарунок від творців хітових вистав -мюзиклів «Н-у-у, Заєць, постривай-і-і-!!!», «Кіт у чоботях», «Нові новорічні пригоди Червоної Шапочки», «Рапунцель. Новорічне чарівництво», які підкорили глядача Німеччини та інших європейських країн! Для справжніх поціновувачів добрих дитячих уявлень, слід від яких назавжди залишається у душі кожної дитини! Найяскравіша подія 2018 року!!!

Запрошуємо вас відвідати фантастичну, дивну новорічну виставу, яка усім доведеться по душі. Кожного гостя зустрінуть казкові персонажі — лісові звірята, клоуни, веселі Сніговички — і обов'язково залучать у веселі святкові розваги біля красуні-ялинки. Тут дівчаток і хлопчиків чекають цікаві ігри, веселі конкурси, пісні і танці. І, звичайно, яке ж свято без довгоочікуваних гостей — Діда Мороза та Снігуроньки, які неодмінно запалять новорічну ялинку, заведуть дружний хоровод, плавно переходить в саму справжню казкову дискотеку.

А після веселої конкурсної програми юних глядачів чекає чудовий добрий спектакль «Снігова королева. Сила гарячого серця» за мотивами казки Г. Х. Андерсена. Прекрасна історія про добре серце, растопившем лід, яка просто не може залишити байдужим нікого з глядачів. Додайте до цього чудову музику, ефектні декорації, вишукані костюми, іскрометний гумор, віртуозну акторську гру, безліч акробатичних трюків і професійну хореографію, і ви зрозумієте, що обов'язково повинні разом з дітьми стати гостями нашого уявлення! Крім того, вистава насичений інтерактивними елементами, а це значить, що хлопчики і дівчата візьмуть активну участь у порятунку маленького Кая.

Сюжет казки відомий всім з дитинства: холодна і зла Снігова Королева викрала Кая, перетворивши його серце в панну. Але вірна та віддана сестра хлопчика — Герда, подолавши всі труднощі і негаразди, з допомогою своєї любові змогла розтопити його. По дорозі Герді зустрічаються безліч персонажів — подружня пара ворон Карл і Клара, Принц та Принцеса, лісові розбійники і їх наставниця Маленька Розбійниця, Північний Олень. Завдяки душевній красі дівчатка, все вони стають її щирими друзями і допомагають пройти непростий шлях до палацу Снігової Королеви. Наш спектакль підходить для дітей всіх вікових категорій: і тих, хто вперше знайомиться з казковою історією і тих, хто знає її і гідно оцінить нове сценічне прочитання.

А після вистави кожна дитина абсолютно безкоштовно, зможе сфотографуватися з Дідом Морозом, Снігуронькою та улюбленими героями казки.

Продюсери:
Igor Misliviy, Elias Soroush (ФРН)
Режисер-постановник,
автор сценарію,
автор пісень:


Влада Кохановська
Хореограф-постановник:
Станіслав Волотовський
Художник по світлу:
Michael Li Tschan Lin(ФРН)
Постановник трюків та
сценічних боїв:

Ігор Мыслывый

Попереднє замовлення