Miss Ukraine 2017

Фінал конкурсу "Міс Україна 2017", квитки онлайн

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Квитки на фінал конкурсу «Міс Україна-2017»

У вересні 2017 року на сцені Палацу «Україна» відбудеться фінал одного з найбільш хвилюючих конкурсів — «Міс Україна-2017». Хто ж із претенденток поїде представляти нашу країну на «Міс Світу»? Приходьте на фінальне шоу конкурсу «Міс Україна-2017» і дізнаєтеся відповідь на це запитання першими. Квитки можна придбати на нашому сайті.

Історія конкурсу

Даний конкурс проводиться в Україні з 1991 року. І кожен рік шоу стає все більш масштабним і видовищним. Організатори завжди намагаються вразити гостей ретельно продуманою культурною програмою і останніми можливостями візуальних ефектів. Провідні майданчики країни із задоволенням приймають у себе цей захід.

Краса і не тільки

У цьому році у конкурсі за звання «Міс Україна 2017» будуть змагатися 25 український красунь. Крім змагання між учасницями гості зможуть насолодитися і цікавою шоу-програмою від спеціальних гостей та зірок української естради, таких як Monatik, Lucky4, Оля Полякова, TamerlanAlena і багато інших. Ведучими вечора будуть Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Почни осінь з краси разом з шоу «Міс Україна-2017».

Щоб завжди бути в курсі цікавих подій — стежте за нашою афішею.


Попереднє замовлення