Маcштабний вечер бокса от Sparta Boxing Promotions

Маcштабний вечір боксу від Sparta Boxing Promotions субота 24 грудня 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Шоу боксу на Олімпійському дворику

Триває видовищний сезон боксу в Україні. Цього разу, публіку вразять грандіозним шоу боксу на «Олімпійському дворику» (НСК «Олімпійський»). Емоції будуть зашкалювати, адже глядачеві продемонструють 2 титульні бої (WBC), а також, серію рейтингових поєдинків андеркарда.

Напруга і інтрига не залишать вас не на секунду

Андрій Руденко, супер-важкоатлет з України, 33роки, проведе поєдинок з Джейсоном Бергманом, США. На кону  «срібний» пояс international chempion WBC.
Зазнавши двох поразок поспіль на стику 2014-2015 рр. - від майбутнього чемпіона світу Лукаса Брауна і висхідної зірки з Британії Хьюи Ф'юрі - Руденко зумів перезапустити кар'єру, ставши під прапори промоутерської компанії Андрія Храпачах Dnepr Boxing Promotion почавши співпрацю з Заслуженим тренером України Володимиром Золотарьовим.

На сьогоднішній день у активі Андрія 6 ​​перемог поспіль, включаючи 3, у році що минає - над американцем Майком Молло, бразильцем Марселу Насименту і грузином Торніке Пурічаміашвілі. Завоювання титулу WBC International Silver (у поєдинку з Молло) у травні, і наступні успішні виступи дозволили Руденко увійти у топ-15 світового рейтингу WBC, що дає йому право вже зараз претендувати на титул, що належить американцеві Діонтею Уайлдеру.
Професійна кар'єра Бергмана триває вже 10 років, і за цей час він побачив на рингу дуже і дуже багато. При цьому, якщо у перші роки виступів Джейсон стабільно чергував перемоги з поразками, то з 2010 року з двадцяти проведених поєдинків програв всього у трьох, заробивши рекорд 17-3, 11 КО. Його найвищим досягненням стало завоювання титулу чемпіона Північної Америки за версією WBA-NABA USA в 2014 році, коли Бергман уже у третьому раунді нокаутував капітана олімпійської команди Штатів на Іграх-2004 Девіна Варгаса. У 2016 році Джейсон провів два бої, по разу виграв і програвши, причому його кривдником став не знаючий поразок новозеландець Джозеф Паркер, який 10 грудня побореться за звання чемпіона світу WBO.
Долю «срібного» пояса чемпіона WBC у вазі до 90.7кг вирішать Ісса Акбербаев (Казахстан) і Алехандро Берріо (Колумбія).
33-річний Акбербаев, на прізвисько «Бамблбі», вже не вперше відвідає Україну - у травні 2012 року він успішно "відбоксував" у Броварах, відзначившись достроковою перемогою над аргентинцем Мауро Ордіалесом у поєдинку за титул інтер континентального чемпіона IBF. Для Ісси взагалі звично відкривати для себе нові місця на карті світового боксу - крім нашої країни йому довелося битися в рідному Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Росії, Німеччини та США. Колекція завойованих Акбербаевим титулів, також включає пояс чемпіона Азії за версією WBC і чемпіона за версією GBC.
40-річний Берріо виступає на професійному рингу з лютого 1997 року, а його зоряний час припав на 2006-2007 рр., коли він спочатку завоював статус офіційного претендента на світовий титул IBF в супер середній вазі, зупинивши американця Юзефа Мека, а слідом заволодів і престижним поясом, нокаутувавши Роберта Штігліца з Німеччини. Титулом Алехандро, правда, володів недовго і розлучився з ним після першої ж захисту, зазнавши невдачі у протистоянні із зірковим румуном Лучіаном Буте. З тих пір грізний нокаутер Берріо провів 14 поєдинків, у яких здобув 12 перемог (8 нокаутами).

Культурна частина боксерського шоу від Sparta Boxing Promotion:

- 27-річний український супер напівсередньоваговик (69,9 кг) Станіслав Скороход (11-1, 8 КО), який встиг заявити про себе не лише на національному рингу, але і в США, де на сьогоднішній день провів три переможні бої, а в 2015 році дійшов до півфіналу турніру Boxcino.
- 19-річний киянин Хасан Байсангуров (12-0, 4 КО), який представляє компанію K2 Promotions Ukraine і BoomBox Promotions, який в листопаді минулого року завоював звання чемпіона світу за версією WBO серед молоді в супернапівсередній вазі (69,9 кг).
- 20-річний український напівсередньоваговик (66,7 кг) компанії Sparta Boxing Promotions Карен Чухаджян (7-1, 3 КО), який підійшов до завершення 2016 року у мажорній ноті з трьох дострокових перемог в трьох поєдинках.
- 19-річний український суперлегковик (63,5 кг) Sparta Boxing Promotions Арам Фаніян (8-0, 1 КО), для якого це буде вже п'ятий поєдинок у році, що минає.
- 20-річний український середньоваговик (72,6 кг) з Харкова Федір Черкашин (7-0, 4 КО).
- 26-річний суперсередньоваговик (76,2 кг) з Києва Марат Кулумбегов (15-0-1, 8 КО), давно і успішно зарекомендував себе серед шанувальників кулачних єдиноборств виключно видовищним бійцем.
- 19-річний представник України в середній вазі (72,6 кг) Роман Науменко (5-1, 2 КО).
- 20-річний боксер київської промоутерської компанії BoomBox Promotions Шаміль Галаєв (2-0-1, 1 КО), який виступає в супер напівсередній вазі (до 69,9 кг).

Початок вечора боксу 24 грудня - о 17:00.
Купити квитки на бокс 24 грудня можна на сайті esport.in.ua

(с)utl


Попереднє замовлення