Лускунчик і чарівний кракатук

Лускунчик і чарівний кракатук понеділок 08 січня 12:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Закінчуючи цикл Новорічних святкувань — запрошуємо Вас в чудовий світ грації, вишуканості балету, чарівної музики і магії казки.

CLASSICAL GRAND BALLET, гастролі якого з аншлагами щорічно проходять в країнах ближнього і дального зарубіжжя — Італії, Іспанії, Франції, Ізраїлю, Німеччини, США, 8 січня на сцені столичного Будинку офіцерів представить найкращих солістів з Японії, США, Білорусії, України. У цей вечір для Вас виступають зірки світового балету Міку Сузукі, Вікторія Веласкес, Євген Свєтліца, Дмитро Васильєв, Владислав Журов.

Шанувальники танцювального мистецтва зможуть побачити світовий шедевр балетного жанру «Лускунчик» в класичному канонічному виконанні. Це справжнісінька новорічна історія. Сюжет казки А. Гофмана «Лускунчик і мишачий король» в обробці Маріуса Петіпа прийняв вигляд пишного дитячого різдвяного святкування, балету з фантастичними перетвореннями та магією. Завдяки чому дивлячись безліч разів хочеться знову і знову занурюватися в цю феєрію дитячої фантазії. Незрівнянна музика П. І. Чайковського веде своєю мелодійністю в, вже далекий для дорослих, світ дитинства і як завжди заворожує ліризмом і поетичністю. Казковий балет «Лускунчик» буде цікавий як дорослим, так і дітям, яких таким чином можна долучити до високого балетного мистецтва. Подаруйте свято собі та Вашим близьким, зробіть цей зимовий вечір незабутнім і гармонійним! Балет на дві дії з антрактом. У виставі використовується фонограма.


Попереднє замовлення