"Королевы Instagram"

Королеви Instagram середа 21 лютого 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

21 лютого 19:00 в Малому залі Палацу Україна

Попередження: Комедія не рекомендується до перегляду супротивникам чорного, цинічного гумору і може здатися образливим для окремої категорії людей.

Напередодні Дня народження нещасна домогосподарка Валері вирішує кардинально змінити своє життя, подавши на розлучення з чоловіком, який ось вже багато років ставиться до неї як до звичайної прислуги. Але перш ніж піти на такий радикальний крок, все ж вирішує запитати поради у своїх близьких подруг і, звичайно ж, улюбленої матері.

Це вечір мав би перетворитися в милі сімейні посиденьки, якби не виявилося, що всі навколо просто схиблені на Instagram-житті і замість підтримки, вирішують перетворити Валері в предмет жорстоких жартів. А мати, яка до сьогоднішнього дня була єдиною рідною людиною, і зовсім вважає дівчину помилкою молодості.

Станеться в житті Валері диво або вона перетворитися у справжнісіньке пекло, залежить лише від того, чи зможе героїня навчитися жити за правилами Instagram-спільноти.

Режисер — Антоній Ходоровський

У головних ролях:

  • Матильда — Ведуча однієї з найпопулярніших телепрограм — «Ревізор. Магазини» — Наталія Кудряшова
  • Памела — Виконавиця головної ролі в телесеріалі «Той, що не спить», модель еротичних журналів, серед яких MAXIM Чехія і PLAYBOY international — Лада Брік
  • Нінель — Виконавиця головної ролі у фільмі «Тіні незабутих предків», колишня телеведуча програми «Ранок» на Новому каналі — Альона Мусієнко.
  • Валері — Актриса і телеведуча — Інна Бовкун
  • Гість — Актор театру і кіно Микола Стефанюк

Вікове обмеження: 18+


Попереднє замовлення