Концерт Тараса Петриненка

Концерт Тараса Петриненка пʼятниця 17 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

11 травня в Києві, у Національному палаці мистецтв «Україна», виступить Тарас Петриненко.

Тарас Петриненко — «жива легенда», на музиці якого виросло не одне покоління, власник унікального таланту поета, композитора, музиканта, звання Народного артиста України та Шевченківської премії, виступить у Києві з ювілейним концертом.

У цей вечір для Вас лунатимуть «Зорепадом летять роки», «Ще, може, нашими серцями розпалим тисячі сердець», «Боже, Україну збережи» − рядки з творів, що назавжди увійшли у золотий фонд української музики.

Тарас Петриненко — автор найбільшого після «Червоної Рути», Володимира Івасюка, хіта «Україна». Її чули всі, а половина точно знає слова, вона вивчається у школах і стала другим романтичним гімном нашої держави, який хочеться співати гуртом.

Кожні 15 хвилин «Україну» Тараса Петриненка грає своїми дзвонами київський Михайлівський Золотоверхий собор. Як його однолітки Стінг, Пітер Гебріел, на чиїх іменах тримається світовий шоу-бізнес, Тарас Петриненко творить справжню музику, непідвладну часу і скороминучій моді. В його піснях не тексти, а поезія, проте навіть у читанні її подумки одразу співаєш, і лише Тарасовим тембром.

Сам з козацького роду, Тарас — уособлення України, найточнійший архетип нації, відомий своїми незмінними принципами.

Не пропустіть концерт Тараса Петриненка у Національному палаці мистецтв «Україна» 11 травня!


Попереднє замовлення