Kiev Tango Project

Kiev Tango Project субота 23 червня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

23 червня віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT з сольним концертом у Caribbean Club Concert Hall.

Ведучий концерту Олексій Коган.

KIEV TANGO PROJECT закохані у танго і постійно експериментують в цьому стилі, перекладаючи все довкола себе на мову музики танго.

У колективі зібрані разом професіонали вищого ґатунку, музиканти-віртуози, які створили єдиний в Україні танго-оркестр.

Мелодії танго абсолютно нікого не залишають байдужими. А музику танго залюбки слухають як «непідготовлені» слухачі, так і поціновувачі джазу. У виконанні KIEV TANGO PROJECT танго з перших акордів приголомшує публіку потужною енергетикою.

KIEV TANGO PROJECT аплодували слухачі Німеччині, Австрії, Польщі, Голандії, Франції, Швейцарії, Омана, Азербайджана, Сінгапура та Малайзії.

Їх концерт, безумовно, повністю змінить ваше уявлення про танго. У програмі ви почуєте улюблені мелодії в ексклюзивних аранжировках та кавер-версіях у стилі танго.

Родзинка концерту — захоплюючі історії з життя танго від Олексія Когана.

ОЛЕКСІЙ КОГАН, ведучий програми: «Я запрошую вас на концерт KIEV TANGO PROJECT, унікальних музикантів, що грають в Україні справжнє танго. Саме те спражнє танго, яким його розумів великий Астор П’яццолла. Адже танго — це музика вільних та чистих людей, музика, яка приносить радість, примушує думати та яка житиме вічно», — вважав великий П’яццолла».

Кожен концерт KIEV TANGO PROJECT — це яскрава незабутня подія в культурному просторі країни. KIEV TANGO PROJECT — це єдиний в Україні професійний танго-колектив, що здобув заслужений успіх широкого загалу слухачів та визнання професіоналів.

Які музичні делікатеси приготували музиканти KIEV TANGO PROJECT та ведучий концерту Олексій Коган — дізнайтеся 23-го червня в Caribbean Club Concert Hall!

Фан-зона — вільні зони для перегляду події без прив’язки до конкретного місця.


Попереднє замовлення