Jazz club на Русанівці

Jazz club на Русанівці четвер 20 грудня 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Джаз-Клуб на Русанівці під керівництвом майстра сцени, віртуоза, Заслуженого Артиста України Володимира Соляника оголошує джаз-вечірку! Тут ви поринете у світ джазу з захоплюючими музикантами та співаками!

Незмінно у нашому джаз-клубі:

  • кращі джазові виконавці України та світу,
  • наживо всесвітньо відомі легендарні композиції,
  • тепла дружня атмосфера,
  • а також смачні напої та страви від ресторану «Одеський бульвар»!

У цей вечір джазовий настрій дарують Володимир Соляник зі своєю групою «КиївАртАнсамбль» та чудовою вокалісткою, переможницею телешоу «Суперзірка» Вікторією Корженок.

Піаніст-віртуоз, закоханий у джаз! Імпровізатор, композитор, аранжувальник, Володимир Соляник — справжня зірка українського джазу, відомий любителям і професіоналам далеко за межами рідної України. Як соліст виступав на одній сцені з такими легендами джазу, як Чік Коріа, Дон Пуллен, Ральф Патт, Джонні Ві, Метью Харрісон, Стів Логан, Стів Вотермен, Глен Йорга.

Любитель класичної музики і професор училища ім. Глієра. Дискографія Володимира Соляника налічує 12 альбомів, перший з яких був випущений в 1987 р. в США разом з Сергієм Курьохіним, Діном і Дадлі Эвенсонами і Джонатаном Крамером. З однаковою легкістю Володимир Соляник почувається на території класичного, етнічного, фрі-джазу, блюзу, ф’южн, мейнстріму. Його фірмовий «коник» — феєрверк міжстилевих імпровізацій, від яких у хворих миттєво знижується температура, а у здорових — різко піднімається настрій))))))

Отже, 20 грудня насолоджуємось джазом, смакуємо життя та відриваємось від буденності!


Попереднє замовлення