Ірина Федишин

Ірина Федишин вівторок 27 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Чому варто піти на концерт Ірини Федишин?

  • Нове шоу, українські мелодії в сучасній обробці, масштабні декорації
  • Видовищні постановки номерів, над якими працюють кращі режисери країни
  • Це шоу, яке подарує вам заряд позитиву на весь рік!

Із радістю запрошуємо вас на Велике Українське Шоу Ірини Федишин «Білі троянди». Живий звук!

Ірина Федишин — музичний феномен українського шоу-бізнесу, — вважають музичні експерти та стверджують на провідних телеканалах країни. Пісні «Долоньки», «Ти тільки мій», «Калина», «Це моя земля, Україна», «Як я тебе люблю», «Білі троянди» та багато інших лунають чи не в кожній українській оселі. І шанувальники таланту Ірини не з’ясовують причини свого вибору, а просто слухають і насолоджуються справжньою українською піснею.

Її музика зачаровує та створює чудовий настрій. Ірина є автором більшості пісень, які виконує. Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів, шість успішних альбомів.

Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських та європейських глядачів, знаходить справжнє порозуміння із публікою і на американському континенті. Її пісні активно ротують на всіх радіостанціях, її відео мають мільйонні перегляди в інтернеті, а на концертах — завжди повні зали.

Ірину Федишин вважають найбільш гастролюючою співачкою України: за весь час творчості вона дала понад 1200 концертів. А кожен концерт Ірини — це справжнє шоу. І кожне шоу вражає.

Її не дарма називають феноменом української музичної сцени! Приходьте на концерт, щоб переконатися в цьому!


Попереднє замовлення