HOMO SOVETICUS. Американская комедия & советская трагедия

HOMO SOVETICUS. Американська комедія & радянська трагедія середа 18 жовтня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Ампулка» представляє прем'єрний спектакль «HOMO SOVETIKUS. Американська комедія & радянська трагедія» чи «HS» за п'єсою Віктора Шендеровича «Потерпілий Гольдінер».

Продюсер Михайло Бондаренко запросив на постановку найбільш затребуваних і талановитих людей сучасного театру.

Дуже смішний і, в теж час, ліричний спектакль поставив кращий молодий режисер України   Максим Голенко (Вій 2.0, Афродизіак, Віталік і тощо).

Сценографія та костюми від Лесі Головач — це завжди знак якості! Незвичайні декорації, сценічні знахідки — фірмовий стиль цього художника.

Музику до вистави створили кумири молодого покоління — група SHKLO. Музиканти задіяні в епізодичних ролях і, крім того, на сцені тільки «жива музика» у їх виконанні!

Прекрасні артисти — В'ячеслав Гіндін (Вульф Гольдінер/Володимир Семенов) і Ольга Жуковцова (Джейн Уотсон/Женя Ровинская) змусять глядачів сміятися до сліз і плакати крізь сміх.

На Брайтоні проти власної волі сплелися долі емігрантів з Харкова — старого комуніста Вульфа Гольдинера і молодий наукового Джейн Уотсон. Від взаємної неприязні до взаємної симпатії і назад до ворожості, від спасенних бесід до готовності розтерзати один одного ці абсолютно різні люди вибудовують свої відносини і змушені зустрічатися два рази в тиждень. Для чого?

І, приємний сюрприз для глядачів у Харкові та Києві!!! Віктор Шендерович, автор п'єси, сам представить виставу і вийде на поклони.


Попереднє замовлення