Гра Престолів частина II

Гра Престолів. Частина II четвер 22 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Зустрічайте у Києві!

22 листопада 2018 року в рамках всеукраїнського туру у Національному палаці мистецтв «Україна» новий наймасштабніший музичний проект цього року «ГРА ПРЕСТОЛІВ ІІ» — велике симфонічне шоу до світових кіношедеврів з новою програмою (2 частина) у виконанні Одеської легенди сучасних оркестрів — оркестру Андрія Чорного та хору VOICE OF THE SYMPHO ROCK

Ви почуєте легендарні саундтреки до найпопулярнішого та улюбленого серіалу сучасності «Гра Престолів» (всі сезони!) та кінофільмів, які вже збудували справжню історію, зробили переворот та стали культовими у світовому кінематографі. Музика до кінофільмів великих композиторів Раміна Джавади, Ханца Циммера, Говарда Шора, Ніно Рота та багато інших лауреатів премії «Оскар», «Греммі» та «Золотий глобус».

Це не просто саундтреки, які супроводжують картину, це музика, яку з перших нот впізнають сотні мільйонів глядачів по всьому світу. Музика, яка задає тон, визначає настрій, слухаючи яку занурюєш в атмосферу кінофільму та стаєш його часткою, музика без якої, жодний кінохіт не був би справжнім шедевром.

Тільки у Києві, 22 листопада у Національному палаці мистецтв «Україна» вас чекає єдиний по-справжньому жаркий концерт за участю 200 МУЗИКАНТІВ, ХОРИСТІВ та ВИКОНАВЦІВ.

Диригент: Андрій Чорний

Андрій найпопулярніший диригент культурної столиці нашої держави, Перлини у моря та просто міста до якого хочеться повертатись — Одеси.

Автор та творець симфонічного шоу «ГРА ПРЕСТОЛІВ», великого та найпопулярнішого рок-концерту VOICE OF THE SYMPHO ROCK, концерту класичної музики «Весінній Бал», багатьох програм та фестивалів сучасного та класичного мистецтва, людини, яка з перших секунд може зробити аранжування будь-якої мелодії!

Але справжнім його досягненням є його зіркова команда молодих, сучасних та найталановитіших музикантів країни. Концертмейстер — Анастасія Кайряк, фортепіано — Наталія Чуприна — лауреати багатьох міжнародних конкурсів, викладачі та майстри найкращих музичних закладів країни.

Особисту увагу треба віддати хору під керівництвом Світлани Рядченко, яка зробила справжній переворот у звучанні симфонічного оркестру та виконані їм саундтреків до світових кіношедеврів.

22 листопада ви маєте єдиний шанс почуту симфонічне шоу світового класу під керівництвом найкращого, нестандартного та харизматичного диригента сучасності — Андрія Чорного.


Попереднє замовлення