Friendship Jazz Concert

Friendship Jazz Concert неділя 21 жовтня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Спільний проект Оркестру ВПС США в Європі — The USAFE Band та Національного Президентського оркестру

З нагоди Дня Захисника України у жовтні 2018 року в Україні пройде тур The US Air Forces in Europe Band — оркестру ВПС США в Європі — I Sustain the Wings.

Концертна програма віддає честь засновнику оркестру Глену Міллеру, автору яскравих джазових композицій, які увійшли у світову музичну скарбницю, та презентує спільний проект The USAFE Band з Національним Президентськім оркестром України.

Два військових джаз бенди — The Ambassadors ВПС США в Європі і Біг Бенд Національного Президентського оркестру виконають програму з класичного джазу і популярних мелодій з елементами сучасного перформансу. Також на українську публіку очікує спеціальний музичний подарунок.

Музичний тур містами України — Львів, Житомир, Київ — присвячений плідній співпраці України і США в сферах військової і культурної дипломатії.

Friendship Jazz Concert 21 жовтня в Києві стане продовженням серії заходів дипломатичної місії музичних послів США в Україні:

  • подія «Майдан Єднання» відбулася 24 серпня 2017 року в Києві, на Майдані Незалежності з нагоди 26-річчя Незалежності України, і відзначилася спільним виступом Оркестру військово-повітряних сил США і Національного Президентського оркестру України;
  • концертний тур «Музика Єднає» пройшов в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та Києві з 23 жовтня по 2 листопада 2017 року і був присвячений 25-річчю дипломатичних відносин між США та Україною;
  • візит диригента Оркестру військово-повітряних сил США капітана Джастіна Льюїса за запрошенням Національного Президентського оркестру України для участі у спільному проекті Military Music Mix відбувся з 24 по 30 квітня 2018 року. Концерти пройшли у Києві та Житомирі.

Довідка:

Від моменту заснування у 1943 році USAFE Band дали більше ніж 20 000 концертів, відвідуючи близько 400 країн на рік. Оркестр знаменитий виступами для монархів і керівників держав. USAFE Band по праву пишається високими досягненнями і радий ділитися досвідом, що надихає, з шанувальниками в Україні.


Попереднє замовлення