Frank Sinatra

Frank Sinatra четвер 09 листопада 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

9 листопада в концерт-клубі Bel Etage Національний академічний духовий оркестр України присвятить вечір творчості ультраталановитого Френка Сінатри. Початок о 20:00.

Бажаєте відчути себе у затишному колі друзів, в якому панує душевний спокій, задоволеність життям та усвідомлення унікальності моменту? Все це станеться з вами на концерті, присвяченого топ-ідолу американської музичної культури Френку Сінатрі.

Frank Sinatra — людина, чий музичний внесок набагато перевищує масштабів однієї людини. Величина усього масиву його творчості порівнювана, мабуть, тільки в революційними The Beatles та Елвісом Преслі. Його пісні обожнювали мільйони людей, з ними жили, під них плакали та кохали. На його рахунку 11 премій «Греммі», один «Оскар» та ще чимало досягнень.

Ви чули ці мелодії сотні разів і самі здивуєтеся, наскільки добре їх знаєте. Для вас талановиті музиканти Національного духового оркестру України відтворять душевність, настрій та енергетику, притаманні унікальному естрадному джазу Френка Сінатри. Вправними рухами керуватиме оркестром диригент Олексій Вікулов. Соліст — Віталій Костенко.

Приходьте, все буде по-справжньому!


Попереднє замовлення