ЕРОТИЧНІ СНИ НАШОГО МІСТА

Еротичні сни нашого міста субота 25 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Фантасмагорія для дорослих. Вистава з антрактом.

А Вам сняться еротичні сни? Ні?.. Тоді Вам можна позаздрити! Або поспівчувати… Не знаємо, що вірніше, але впевнені в одному – після перегляду вистави «Еротичні сни нашого міста» в «Новому українському театрі» Вам обов’язково насниться щось таке…

Герої вистави – люди, яких ми зустрічаємо на кожному кроці – в метро, в офісі, в районній поліклініці або в себе у дворі. Можливо, навіть, в своєму домі, навіть, у власній квартирі? Можливо, це ми?!

Дія у виставі відбувається у двох вимірах – реальному житті та фантасмагоричному світі снів. Але саме світ снів нерідко є більш реальним, ніж саме життя, адже тут можна побачити справжнє наше єство, без всіляких умовностей. А вранці прокидаємось і знову з нами всі «свої» – наші комплекси, страхи, втома, емоції… Та не бійтесь! Вихід є! Ми допоможемо! За рецептом – на виставу!

Таня Малярчук, за оповіданнями якої створено п’єсу та виставу «Еротичні сни», стверджує, що людина – це «істота, яка хоче, щоб її любили, а її не любить ніхто…» Готові спростувати цю думку! Добраніч! Тобто, до зустрічі!

П’єса Віталія Кіно за новелами із книги Тані Малярчук «Звірослов», «Gallus domesticus (Курка)», «Canis lupus familiaris (Собака)», «Aurelia aurita (Медуза)».


Попереднє замовлення