Джаз на пляже. Bossa Nova

Джаз на даху. Bossa Nova понеділок 11 вересня 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

5 вересня ми зустрінемося щоб послухати бразильську музику — Bossa Nova. Стиль, який об’єднує жарку самбу і джаз. В цей вечір для вас буде грати іменитий квартет Руслана Єгорова.

Бразильське слово bossa позначає приблизно теж, що і російське слово «фішка», nova — «новий». По суті, стиль можна іменувати як «нова фішка», «новий стиль». Спочатку він звучав тільки в будинках і на концертах для знатної публіки, але незабаром босанова перестала бути «музикою для обраних», її почали грати в клубах, барах і на вулицях бразильських. Це стиль, який почав широко розповсюджуватися, який подарував світу великі імена.

На концерті буде грати квартет Руслана Єгорова. Проект, який об’єднує найкращих джазменів країни. Вони прославилися завдяки своїм аранжуванням на відомі пісні в оригінальному звучанні. На концертах шанувальникам випадає можливість почути неординарне звучання і експерименти від музикантів.

Bossa Nova — інтригуюча музика, яка розбурхує свідомість, захоплює і захоплює. У літній час ми спеціально влаштовуємо концерти на пляжі ПБК, для комфортного насолоди музикою. Якість вашого відпочинку для Marco Concert в пріоритеті. Ми раді дарувати вам незабутні моменти і нові відчуття. Захід подарує вам тепло і якісну живу музику.


Попереднє замовлення