ДіДюЛя-31.03.2017

ДіДюЛя-31.03.2017 пʼятниця 31 березня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ДиДюЛя - гітарист-віртуоз, композитор і лідер групи «ДіДюЛя», одного з найвідоміших інструментальних колективів, виконуючого музику в широкому стильовому діапазоні. ДиДюЛя входить в п'ятірку найбільш гастролюючих інструментальних колективів.


На його концертах не звучить жодного слова, але те, що робить ДиДюЛя, зрозуміло всім і кожному. Він співпрацював з Пласідо Домінго, Брайаном Адамсом Джо Лінн Тернером, Крейгом Девідом і багатьма іншими. Творчість ДіДюЛі активно поширюється по всьому світу.

Група грає живу музику - саме це створює приголомшливий ефект на глядача. Протягом більше двох годин атмосфера в залі то розгорається від скаженої енергетики, передається зі сцени, то занурює слухача в стан спокою й умиротворення під огортаючи звуки гітарних балад.
Концерт ДіДюЛі - красива музична легенда, зрозуміла глядачам будь-якого віку будь-якого континенту.

Будучи на сьогоднішній день одним з найбільш концертуючих сольних гітаристів (до 150 виступів на рік), Дидюля постійно винаходить щось нове і розвиває жанр інструментальної гітарної музики. Незважаючи на те, що його концерти проходять при незмінних аншлагах, вони ніколи не повторюються.


Попереднє замовлення