«Дев'ята овечка» (Хорватія, Осієк) мова: хорватська

Дев’ята овечка понеділок 02 жовтня 12:30

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Дитячий театр імені Бранко Михайлевича (м. Осієк) / Вистава «Дев’ята овечка»

Музична вистава створена за мотивами сучасної книжки з малюнками та віршами для маленьких читачів (глядачів). В основі книжки лежить народний звичай, який вчить, як подолати страх перед школою, перед новими речами, перед дорослішанням і всім тим, що пов’язано з головними, поворотними моментами життя дитини.

Перед нами розгорнеться історія хлопчика, який тільки починає ходити до школи. Його хвилювання з цього приводу настільки велике, що він навряд чи може заснути, тому мама порадила хлопчикові використати старовинний спосіб, щоб заснути: порахувати білих овечок на зеленій галявині, які стрибають через паркани. Стрибки овечок через паркан являють симпатичну метафору подолання життєвих перешкод. Так, боючись порвати свої панчохи, головна героїня вистави критикує хлопчика, який боїться бути рішучим. Розмова між хлопчиком та овечкою дозволяє згадати про питання, яке ми часто забуваємо поставити самі собі, а саме: «Хто ж тут насправді бос?».

Ця вистава-гра спонукає навіть наймолодших глядачів сформувати свою першу життєву позицію, свої власні орієнтири та свій власний шлях через галявину, незалежно від того, скільки парканів існує.


Попереднє замовлення