Дерева помирають стоячи

Дерева помирають стоячи субота 27 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

27.12.2015 о 19:00 замість спектаклю "Дерева вмирають стоячи", відбудеться показ вистави "Дивна місіс Севідж" (початок о 19:00 «Основна сцена»). Всі куплені квитки залишаються дійсними для проходу. При бажанні повернути кошти за куплені квитки - звертатися до кас театру.

 

Дерева помирають стоячи: Мало хто з людей вміє залишатися незломленим в складних життєвих ситуаціях, не дивлячись на всі біди, і дуже важливо що саме такі люди ніколи не будуть перекладати свої проблеми на рідних і близьких їм людей.

Бабуся більше двадцяти довгих років жила в надії, більшу частину життя вона присвятила очікуванню зустрічі зі своїм онуком. Але, нажаль, коли нарешті її надіям судилося стати реальністю і він прийшов до неї, вона вигнала його. Причина, чому? Не відомо, що мотивувало її так вчинити. Не дивно, що в усьому, що відбувається був винен її знайомий Директор магічного агенства "Добрих справ" і його надуманою дружиною Марти. І може бути, що вона зрозуміла для себе просту життєву і злегка сувору правду: що люди яких ми піднімаємо на п'єдестал, не завжди будуть щирими, а люди які щиро наповнюють наше життя радістю і поділяють наші печалі - ці люди і є справжні і рідні.

П'єса Алехандро Касоне "Дерева помирають стоячи" була поставлена ​​в театрі російської драми ім. Лесі Українки вперше в 1956 році, в даний час добре відомим нам режисером Леонідом Вікторовичем Варпаховським. Тоді Варпаховський поставив цю виставу на честь пам'яті свого педагога В.Е.Мейрхольда. Не просто так бамбук став основним реквізитом в декорації вистави "Дерева вмирають стоячи". В цьому і основна схожість з виставою "Учитель Бубус" самого В.Е.Мейрхольда, а сама головна героїня - бабуся Еухенія. Бамбук сам по собі міцний і при сильних ураганах він непохитний, але проте його можна зламати при великому зусиллі. У тому далекому минулому були задіяні такі прекрасні і талановиті актори, як Е.Опалова, В.Халатов, І.Павлова, М.Рушковський.

Нажаль навіть самий геніально поставлений спектакль не може бути вічним. Але сама суть - вона залишиться вічною. У нинішньому потоці часу, коли немає меж між хорошим і поганим, процвітає зло, яке нам хочуть піднести за добро! І присутність на сцені досвідчених людей, як Бабуся, Сеньйор Больбоа, Марта, Директор - це логічне бажання театру дати добру пораду глядачам стати в реальному житті більш розсудливими, пильними і проникливими.


Попереднє замовлення