Damien Escobar

Damien Escobar вівторок 17 жовтня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

17 жовтня в столичному Національному палаці мистецтв "Україна" вперше виступить Damien Escobar (Демієн Ескобар), володар двох престижних нагород американської телевізійної премії Emmy Award.

 

Ультрамодний скрипаль з Нью-Йорка створює свої хіти в актуальному в США стилі "crossover violin". Унікальне виконання оригінальних композицій та світових хітів з класики, джазу, поп-музики, R&B і хип-хопу перетворюють кожен концерт на яскраве шоу, де в головних ролях – молодий темношкірий красень і скрипка в його руках.

 

Уперше про Демієна Ескобара світова музична преса заговорила після блискучого виступу на церемонії інавгурації Барака Обами у складі "Nuttin 'Но Stringz " в 2009 році. Його популярність в США росте з кожним роком, але для Європи цей напрям у музиці – революційний прорив, свого роду культурний діалог між музикою різних століть і континентів!

 

Ескобар також є засновником фонду "Скрипки проти насильства". Назва красномовно говорить про те, якою бачить місію своєї музики Демієн і чому цей виступ в Україні – знаковий для артиста.

 

Концерт відбудеться в Національному палаці мистецтв "Україна". Його відвідають більше 3500 поціновувачів якісної музики з числа жителів і гостей столиці, а також журналісти провідних ЗМІ і запрошені VIP- гості.


Попереднє замовлення