Che Malambo

Che Malambo субота 11 листопада 15:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Che Malambo — суто чоловічий танцювальний колектив, який вражає своєю неймовірно пристрасною, потужною енергетикою мільйони глядачів по всьому світу. Колектив, який дивує та надихає своїми запальними танцями і музикою.

Malambo-танець доволі складний. Це динамічна суміш відточеної віртуозної техніки ніг, ритмічного степу, барабанних ритмів та пісень. Стиль танцю зародився приблизно у 17 столітті в пампасах (плоскогір’є Латинської Америки) зі змагальних дуелей аргентинських пастухів Гаучо, які випробовували свою силу, спритність та витривалість. В найближчі часи до цього ще додалось те, що на сьогодні відрізніє його поміж інших — zapeteo — швидкі, чіткі рухи ніг, які натхненні ритмом коней у галопі. Malambo також включає в себе традиційну гру на Аргентинських барабанах bombos та обертові boleadoras — метальна зброя, виготовоена з переплетених шнурів з камінням на кінцях.

Проект Che Malambo був створений на основі традицій Гаучо і зараз підкорює глядачів по всьому світу своїм новим динамічним шоу, створеним французьким режисером та хореографом Жілем Брінас

Відомий танцюрист і хореограф Жіль Брінас, виступав з багатьма престижними компаніями в Європі, включаючи Балет-де l’Opéra де Ліон, і балет ХХ століття (Моріс Бежар). В Парижі Брінас вперше дізнався про Маламбо, досліджуючи традиційні танці. Незабаром він потрапив під його чари і вирушив в Аргентину щоб детальніше вивчити традиції гаучо. Натхненний пристрастю танцю і танцюристів, Брінас створив Che Malambo, щоб поширювати цю потужну, пристрасну і переконливу форму танцю у всьому світі.


Попереднє замовлення