Черный Квадрат. Sexуальное чтиво

Чорний квадрат. Sexуальне чтиво середа 26 квітня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Чорний квадрат» і FREEDOM Event Hall, взявши найкраще від театру і ресторану, створили сучасний некласичний театр, де на сцені актори, а в освітленому свічками залі глядачі на затишних диванах.

Вперше в Україні глядачам пропонується аналог Бродвейских легендарних імпровізаційних шоу. Історія цього жанру налічує більше 50-ти років. З 80-их років імпровізація стала самим популярним і затребуваним театральним жанром в США. І ось те, про що ми чули і бачили в кіно, з'явилося в Києві.

Театр «Чорний квадрат» представляє унікальне шоу, де на сцені професійні актори та гості вистави залучаються до живу гру, яка перетворюється в нове і неповторне твір, створений на очах у глядачів.

«Сексуальне чтиво» - це захоплююче дію без сценарію і розпоряджень з непередбачуваними сюжетними поворотами. Аудиторія пропонує ситуації і ролі, актори реалізують ідею. Будь-який гість може спробувати себе режисером і сценаристом, приміряти на себе несподівані сценічні образи.

Принципи «Сексуального чтива": відверто і легко про сокровенне, креативно і весело про таємне. Театр імпровізації показує життєві ситуації, говорить про відносини, про любов, про секс. Шоу як розмова по душам, наповнений жартами і гумором.
Кожен раз на спектаклях присутній «зірковий гість», який також бере участь в імпровізації нарівні з акторами та іншими гостями. Учасниками імпровізацій побували: телеведучий Іван Городецький, екс-солістки групи «Real O» Ліна Міцукі та Яна Соломко, співачки Наталка Карпа та Дар'я Суворова, володар титулу «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк, телеведуча Роза Аль-Намрі, шоумен Андрій Джеджула , співак Василь Бондарчук

Кожен наступний спектакль - це інтрига, кожен новий гість - сюрприз, але все разом - це гарантований вечір в приємній компанії.
Живіть разом з нами, грайте разом з нами, - і все у нас буде добре!


Попереднє замовлення