Людина, яка платить

Людина, яка платить субота 09 вересня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Респектабельний месьє Амількар, відданий дружиною, дітьми та друзями вирішує з допомогою грошей створити собі ілюзію щастя. Він за скажені гроші наймає трьох незнайомців (актрису Елеонору, повію Виржинию, художника Машу), щоб ті зіграли для нього люблячих близьких: турботливу дружину, чарівну дочку і відданого друга.

«Життя ідеальної сімейки» відбувається у супроводі іронічного дуету — жива музика та пісні у виконанні домашніх слуг месьє Амількара, служать акомпанементом в незвичайних уявленнях цього, сплаченого наперед, «домашнього театру».

Але те, що спочатку здається всього лише дивною грою, поступово змінює життя всіх. І чим ближче фінал, тим складніше стає учасникам цієї незвичайної затії самим відрізнити награні почуття від самих що не є натуральних… та й сам месьє Амількар зовсім заплутався, де життя, а де ж їм складений сценарій, де реальні людські почуття і жести, а де мелодії. Адже справжнє життя грає в свої ігри, і завжди тільки по своїм, а не кимось вигаданим сценаріями. І створює цілком сюрреалістичні ситуації, в яких відбувається те, що месьє Амількар навіть не міг собі уявити. Наприклад, поряд з «дружиною» в один прекрасний день з'являється чарівна теща. А у «дочки» виявляється бой-френд…

Про автора:

Ів Жамиак (1918 — 1987) — знаменитий французький драматург і актор. У 1947 році Ів Жамиак був названий кращим комедиографом Франції, а в 1963 році отримав приз Каннського фестивалю за кращий сценарій.

Найбільшу популярність придбала обійшла практично весь світ комедія «Месьє Амількар, або Людина, яка платить» — історія про життя, в якому можна купити все, крім самого життя.

Режисер-
постановник:
заслужений діяч мистецтв України, Лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Дмитро Богомазов
Художник-
постановник:
Петро Богомазов
Музичне рішення:
Олександр Кохановський
Художник по світлу:
Тетяна Кислицька

Дійові особи та виконавці:

Елеонора:
заслужена артистка України Леся Самаєва
Олександр:
заслужений артист України Андрій Самінін
Машу:
народний артист України Володимир Горянський
Мелія:
народна артистка України Олена Хохлаткина
Вірджинія:
Олена Лавренюк
Поло:
Олександр Піскунов
Слуги:
Оксана Жданова, Олександр Бегма

Попереднє замовлення