Чарівна скриня бажань

Чарівна скриня бажань субота 23 грудня 16:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Новорічна інтерактивна шоу-вистава для дітей

Якщо у вас та у ваших діточок є найсокровенніші бажання та мрії, і ви дуже хочете, щоб вони здійснились в Новому році, тоді вам обов’язково потрібно потрапити туди, де лише раз на рік відчиняється Чарівна Скриня Бажань!

Театр Бережних «Атракціон» пропонує Вам неймовірну феєричну виставу для всієї родини!

Всіх діточок ще у фойє будуть зустрічати веселі казкові герої, з якими діти зможуть поспілкуватись, пограти, і, навіть, отримати призи за активну участь.

А потім всі діти разом з батьками поринуть у чарівну атмосферу казки, в якій вони зможуть бути не простими глядачами, а учасниками веселої казково-ігрової подорожі.

Діти разом з героями Діснейленда, героями наших мультфільмів та казок і навіть, з фантастичними, вигаданими персонажами, повинні за будь-яких обставин повернути Чарівну Скриню Бажань. Лише тоді прийде Новий рік, і всі бажання здійсняться.

Діти з захопленням будуть допомагати добрим персонажам: Міккі Маусу, Джинну, папузі Кєші, Феї бажань Мріяні, Майку Вазовскі та зможуть від душі посміятись з грізних на перший погляд Вічної Мерзлоти, та її помічниці баби Яги. Не обійдеться й без допомоги супергероїв Щенячого патруля. І, за традицією, ялинку Новорічну засвітять дідусь Мороз разом зі Снігуронькою.

Вистава допоможе діточками, а можливо, і дорослим, зрозуміти, що заради здійснення мрії не треба сумніватися, а сміливо долати будь-які перешкоди і впевнено йти до мети. І тоді Новий рік обов’язково відчинить чарівну скриню здійснення бажань!..

Запрошуємо Вас у чарівний світ Новорічної казки, яка стане найкращим подарунком для всієї родини!


Попереднє замовлення