Бог є любов, або Едіт Піаф

Бог є любов, або Едіт Піаф четвер 29 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Вистава наче автобіографічний щоденник, розкриває сторінки життя видатної французької співачки Едіт Піаф. Сліпа дівчинка, що зростала в бабусиному борделі, чиє прозріння вимолили у святої Терези паризькі хвойди, перетворилася у неперевершену співачку, яка заробляла за свій спів мільйони і витрачала їх так само бездумно, як і своє життя. Жінка, що щедро роздавала себе іншим, дарувала своє безумне кохання різним чоловікам, пережила страшні трагедії і тріумф, яка стала символом Франції, її душею. Та головним поводирем, виправданням вчинків, сенсом її життя була ЛЮБОВ.

Постановку здійснено у сучасному жанрі мюзиклу з оригінальною музикою В.Ковтуна, яскравим і лаконічним оформленням, цікавими пластичними етюдами та танцями і, звичайно, чарівними піснями з репертуару Едіт Піаф, які так бентежать душу можливо і тому, що тембр голосу виконавиці головної ролі Маргарити Томм співпав з голосом легендарної Піаф.

Вистава відзначена дипломами VIІ Міжнародного театрального фестивалю «Кримський ковчег» (м. Сімферополь, 2010 р.) та Всеукраїнського фестивалю театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» (м. Кіровоград, 2011 р.).

22–30 квітня 2018 у м. Кракові відбувся V Міжнародний фестиваль українських театрів «Схід-Захід», на якому Полтавський академічний обласний український музично-драматичний театр імені М. В. Гоголя презентував мюзикл «Бог є любов, або Едіт Піаф» (режисер — заслужений діяч мистецтв України Владислав Шевченко).

Колектив полтавського театру був одним з учасників фестивалю серед 17-ти театрів-учасників з України, Польщі, Вірменії та Угорщини. Надзвичайно творча атмосфера, спілкування з колегами, обмін досвідом та перегляд конкурсних вистав, сприяли мистецькому збагаченню учасників і стали підґрунтям для розвитку подальших культурних зв’язків.

Виставу «Бог є любов, Едіт Піаф» для показу у Польщі відібрали самі організатори. Цей мюзикл вже має безліч нагород за 9 років свого сценічного існування, продовжує збирати повні зали у рідному театрі, тепер був представлений на розсуд глядачів у Польщі та конкурсного журі фестивалю.

Вистава гоголівців була гарно прийнята як глядачами, так і відзначена журі. Виконавицю головної ролі Едіт Піаф заслужену артистку України Маргариту Томм було нагороджено індивідуальною відзнакою: за «Кращу жіночу роль», мюзикл визнано «Кращою музичною виставою».

Мюзикл на 2 дії
Тривалість вистави 1 година 40 хвилин
Режисер-постановник – Владислав Шевченко
Художник-постановник – Ірина Кліменченко
Композитор – Віталій Ковтун
Балетмейстер – Світлана Мельник
Аранжувальник – Олег Шеременко


Попереднє замовлення