Білосніжка. Новорічна історія (казка-мюзикл)

Білосніжка. Новорічна історія (казка-мюзикл) неділя 30 грудня 13:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Справжній новорічний подарунок від акторів театру пригод і фантастики «Каскадер» — творців хітових вистав-мюзиклів «Кіт в чоботях», «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу», «Снігова королева. Сила гарячого серця», які так полюбились глядачам України, Німеччини, Австрії та інших європейських країн. Для тих, хто цінує добрі, веселі та чарівні дитячі вистави, слід від яких назавжди лишається в серці кожної дитини. Найяскравіша ялинка України!

Організатори свята готують для своїх глядачів неповторне вражаюче дійство, героєм якого стане кожна дитина. Запальні хороводи під новорічною ялинкою, веселе спілкування з Дідом Морозом та Снігуронькою, рухливі ігри та розваги обов’язково створять святковий настрій у кожного маленького гостя!

А потім на усіх чекає надзвичайний подарунок — прем’єра нового мюзиклу театру «Білосніжка. Новорічна історія» за мотивами твору братів Грим, герої якого запросять вас до справжньої казкової подорожі, повної пригод та святкових чудес.

Сюжет про прекрасну дівчинку «білу, мов сніг, та рум ’ яну, мов троянда» вже не одне сторіччя передається з вуст у вуста, набуваючи нові прочитання. Колись звернулись до нього і брати Грим, і Уолт Дисней, створюючи свій перший повнометражний анімаційний фільм. А сучасних версій легендарної казки в кіно та анімації і не перелічити!

Театр «Каскадер» пропонує вам ще раз зануритись у прекрасну середньовічну історію про добро і зло, істинну красу і огидну заздрість, відданість і зраду. Отже, незабаром Білосніжці виповнюється 16 років, і вона має стати королевою. Але в її лютої мачухи геть інші плани — вона хоче захоплювати все нові і нові землі та вічно лишатися молодою і прекрасною. Проте на заваді стоїть юна і вразлива Білосніжка. Тож, мачуха виганяє її до темного лісу, де на принцесу чекає зустріч із гномами…. Про пригоди Білосніжки, боротьбу за своє щастя, справжню дружбу і кохання повідають герої нашої веселої казки.

Вистава прийде до смаку, як дітям будь-якого віку, так і дорослим, тому що наш мюзикл — це, перш за все, якісне шоу, добрий цікавий сюжет, гарна музика, сучасна хореографія, двобої на лицарських мечах. Вам обов’язково сподобаються яскраві костюми, інтерактивне спілкування з усіма глядачами, дотепні жарти та мелодійні пісні. Кожен, хто відвідає нашу виставу отримає море позитивних емоцій і незабутніх вражень від чудової атмосфери свята, створеної спеціально для вас і вашої дитини!


Попереднє замовлення