Без Обмежень

Без Обмежень неділя 23 квітня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував новий альбом 5хвилин. Першими музиканти поділились альбомом зі своїми фанами в соціальних мережах, що вже стає доброю традицією для колективу.

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ: «Альбом „5хвилин“ — це наша „дитина“, яку ми бережно зрощували, вкладали в неї все краще, що накопили за довгі роки існування. Альбом має різні за характером та звучанням пісні. Ми почали співпрацю з відомим та надзвичайно талановитим саунд-продюсером Артуром Данієляном, який вніс своє особливе звучання в нашу музику. Гадаю, всім нашим прихильникам буде дуже цікавим цей матеріал».

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ — відомі українські рок-романтики. Це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю. В їх музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.
На сьогодні гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував більше 40 пісень, вісім кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах. Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу «Х-фактор 7» на СТБ.
Символічно, що саме в День закоханих розпочався самий масштабний в історії гурту тур Україною. Бо більшість пісень БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ — саме про кохання! Попереду ще багато концертів, — цього разу гурт відвідає всі головні регіони України, і будуть міста, де БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ раніше не виступали. БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошує на концерти усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!


Попереднє замовлення