Бегемотик Бантик

Бегемотик Бантик субота 04 серпня 11:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Від’їхав зоопарк, і залишається лише Бегемот на ім’я Бантик та сторож-доглядач Петрович. Петрович має відвезти Бегемота до нового зоопарку, але останній мріє про зустріч із дівчинкою на ім’я Наталочка. Зразковий сторож завжди звик діяти виключно за інструкцією, проте в інструкції нічого не сказано про дружбу. Врешті-решт, Бантик знаходить в особі сторожа Петровича вірного та незрадливого друга, а також багато друзів серед дітей у залі.

Вистава про дружбу вчить уважному ставленню до ближнього, здатності розуміти чужі хвилювання та умінню розгледіти друга в тому, хто поруч.

Автори — Ірина та Яків Златопольські
Жанр — вистава-гра
Режисер — Ігор Цеглинський
Художник — Ніна Гаврилко
Композитор — з. д. м. України В’ячеслав Полянський

Вік: 4+ | Мова: українська | Тривалість: 45 хвилин


 

Вистава про дружбу. Від’їздить зоопарк, і залишається сам Бегемот на ім’я Бантик та ще сторож-доглядач Петрович. Сторож звик діяти виключно за інструкцією, але там про дружбу нічого не сказано... Петрович має допровадити Бегемота до нового зоопарку, а той мріє про зустріч із дівчинкою на ім’я Наталочка... Врешті-решт Бегемот знаходить багато друзів серед дітей у залі і ще одного вірного незрадливого друга – в особі сторожа Петровича.
Вистава вчить уважному ставленню до ближнього, вмінню розгледіти друга в тому, хто поруч, здатності розуміти чужі переживання.

Попереднє замовлення