BACKYARD (ЗАДВОРКИ)

BACKYARD (ЗАДВІРКИ) пʼятниця 22 вересня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Автор лібрето та балетмейстер-постановник вистави Віктор Гаченко:

«Хто з вас замислювався про те, чи потрібна любов людям, які в силу певних обставин скотилися на нижній рівень соціальної драбини. Вони позбулися роботи, житла і звичного способу життя. Вони опинилися на задньому дворі існування без престижної роботи, красивого одягу, сите життя і інших благ сучасної цивілізації. Але, що цікаво, вони не втратили можливості відчувати, а значить і любити.

У нашій виставі ми спробували показати любов різну, коли він відходить від неї, коли інша відмовляє йому, коли відносини між героями складаються зворушливо і комічно. Один з епізодів зводить закоханих, які багато років зустрілися на смітнику і вже ніколи не розлучаться. Інший епізод навіть про просвітління одного з персонажів і усвідомленні того, що та, яку він покинув, — сама красива, сама кохана і найбажаніша жінка.

Цей спектакль — не детективна історія, а швидше філософські роздуми про те, наскільки ми гуманні і хочемо зрозуміти ближнього і не відгородитися, а спробувати допомогти. У цьому спектаклі немає крові і закінчується він happy end (тобто «добре»), однак хочеться сказати: «Придивіться до них та „ЛЮБІТЬ“ — вони не народилися такими — зрозумійте, а, якщо потрібно, надайте допомогу!»


Попереднє замовлення