ARTYOM DERVOED «Capriccio diabolico» Присвята Ніколо Паганіні

ARTYOM DERVOED «Capriccio diabolico» Присвята Ніколо Паганіні субота 21 жовтня 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Ніколо Паганіні відомий у всьому світі як геній-скрипаль, але мало, хто знає, що Паганіні володів гітарою не менш віртуозно, ніж скрипкою, та був великим гітаристом своєї епохи. Як він сам казав: «Я — король скрипки, а гітара — моя королева».

Програма «Диявольське капричіо» складена з творів Ніколо Паганіні та присвячена геніальному Мастеру. Вона буде представлена одним з найвідоміших та найталановитіших гітаристів сучасності — Артемом Дервоєдом. Талант виконавця високо оцінений в усьому світі, його називають «Царем гітари» (французьке видання «Universe Guitar» 2005 г., № 1) та «художником найвищого калібру» (Норберт Крафт, Канада). Він є лауреатом більш, ніж 30-ти міжнародних конкурсів.

Гітара Арема Дервоєда звучить у найкращих концертних залах світу — Карнегі Холл та Джордан Холл (США), у залі Кельської філармонії та Тонхаллі в Дюсельдорфі (Германія) і т.д.

І тепер наблизитися до високого має можливість і київський поціновувач музики, тому що 21 жовтня Артем Дервоєд виступить у Києві зі своєю програмою «Диявольське Капричіо. Присвята Ніколо Паганіні». До програми увійшли твори самого Ніколо, а також К.Келахана, Р.Дьєнса, Е.Вілла-Лобоса, Н.Кошкіна, Ф.Тарега.

Купити квитки на концерт — це не просто витратити гроші, це дати собі можливість доторкнутися до прекрасного. Адже «усі музикальні інструменти порушують тишу, а гітара — створює її…» (Н.Паганіні).


Попереднє замовлення